MILAN VUJOVIĆ: Samsung, pedeset godina tehnološkog napretka
Foto: Promo

MILAN VUJOVIĆ: Samsung, pedeset godina tehnološkog napretka

Tech -

Period od 50 godina, možda nije dug ako uzmemo u obzir da naša planeta postoji više od četiri i po milijarde godina, ali je i te kako značajan u odnosu na trajanje prosečnog ljudskog života. Za ljude, pet decenija je dobar deo njihovih života, tokom kojeg završe fakultete, izgrade karijere, osnuju porodice i ostvaruju svoje snove.

Na nedavno završenom IFA sajmu u Berlinu, koji je jedan od najvećih svetskih događaja u oblasti tehnoloških inovacija, Samsung je obeležio 50 godina, više nego uspešnog poslovanja u svim poslovnim segmentima.

foto: Promo

Tehnološka industrija je prošla kroz temeljnu transformaciju, toliku da bi današnji Samsung, za onaj iz 1969. verovatno ličio na fikciju iz domena naučne fantastike. Te davne godine smo počeli kao korejska firma koja proizvodi televizore i električne komponente za uređaje, dok smo sada vodeća multinacionalna korporacija na polju mobilnih telefona, kućne tehnike i informacionih tehnologija. Danas proizvodimo uređaje koji su pre nekoliko decenija bili nezamislivi, kao što su revolucionarni Samsung Galaxy Note10 pametni telefon, prvi preklopivi Galaxy Fold telefon, QLED 8K televizori, naši novi BESPOKE frižideri, i mnogi drugi proizvodi koji istinski pomeraju granice.

Osnovna uloga naših proizvoda je da korisnicima olakšaju svakodnevni život, omogućavajući im da žive kvalitetnije i sadržajnije, posvećujući pažnju onim stvarima koje ih zaista zanimaju. U vremenu globalne umreženosti 21. veka korisnici su često preplavljeni informacijama, a naši proizvodi su tu da im pomognu da odaberu one opcije koje su u skladu sa potrebama njihove svakodnevice. Bilo da je u pitanju sat koji će im pomoći da dostignu svoje fitnes ciljeve, telefon sa vrhunskom kamerom kojom će kreirati video snimke profesionalnog ranga ili frižider sa pregradama koje izoluju mirise namirnica, Samsung potrošačima nudi inovativno, kvalitetno i pre svega pouzdano rešenje.

Uopšte nije lako konstantno biti broj jedan u najkompetitivnoj od svih industrija, ali mi imamo obavezu i odgovornost prema potrošačima da ulažemo u razvoj novih tehnologija, i da nastavimo da im pružamo ono što od nas očekuju.

foto: Promo

Kako bismo dosledno obeležili 50. rođendan u Srbiji, Samsung je za korisnike obezbedio brojne pogodnosti i promocije, poput popusta od 50 odsto na zamenu ekrana za mobilne telefone, kao i mnogobrojna druga iznenađenja do kraja godine.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track