MILAN VUJOVIĆ: The Frame – čitava galerija u jednom ramu
Foto: Promo

MILAN VUJOVIĆ: The Frame – čitava galerija u jednom ramu

Tech -

Kada se osvrnemo na istorijat Samsung Electronics, na proteklih pola veka konstantnih inovacija i na lansiranja proizvoda koji su menjali živote korisnika širom sveta, naš tehnološki napredak je i više nego očigledan. Počevši od prvog crno-belog televizora iz 1969. godine, pa do danas, pozicionirali smo se kao vodeći proizvođač i inovator u svetu godinama unazad.

Prateći taj trend, nedavno smo lansirali The Frame televizor, ekskluzivno dostupan u radnjama Tehnomanije, koji prema svim parametrima osim što nudi vrhunsku tehnologiju, na poseban način stavlja potrebe korisnika u prvi plan.

foto: Promo

Zamislite da posedujete čitavu kolekciju sa više od 1200 vrhunskih dela na zidu svoje sobe, bez odlaska u muzej ili galeriju. The Frame je uređaj pre svega namenjen ljubiteljima umetnosti i dizajna sa izraženim osećajem za estetiku. Pored visoke rezolucije i izvanrednog kvaliteta slike koja bi zadovoljila i najveće tehnološke perfekcioniste, ovaj TV pretvara svaki dom u galeriju, i to zahvaljujući umetničkom režimu, luksuznom dizajnu i okviru u boji po izboru.

Ova jedinstvena umetnička platforma koja se konstantno dopunjuje novim delima, omogućava da imate sopstvenu zbirku radova iz mnogobrojnih svetskih muzeja, u jednom jedinom ramu. Od klasičnih remek-dela slikara kao što su Van Gog i Klod Mone, preko svetski poznatih fotografija, pa sve do moderne i apstraktne umetnosti – svaki korisnik ima mogućnost da izabere delo koje će krasiti njegov životni prostor, a potom ga i promeni onog momenta kada se zasiti i poželi da svom domu podari novi izgled. Takođe, postoji i opcija postavljanja do dve stotine sopstvenih fotografija ili porodičnih portreta velikog formata. Jednostavno i brzo pretraživanje galerije i pronalaženje željenih umetničkih dela zahvaljujući mnogobrojnim filterima, znatno će olakšati kreiranje personalizovane zbirke, nalik pravim kolekcionarima.

foto: Promo

Kako bi umetnička dela dobila novi život, tu je Quantum Dot QLED tehnologija, koja omogućuje stopostotnu vidljivost boja sa preko milijardu nijansi, besprekorno realističnu sliku i izvanredne kontraste, bez obzira na to da li su scene mračne ili svetle. Detalji sada oživljavaju u prostoru, upravo onako kako ih je režiser, slikar ili fotograf zamislio i video.

Imajući u vidu sve veću potrebu za „pametnim“ domovima i uređajima koji su u savršenoj harmoniji i osluškuju potrebe svojih vlasnika, The Frame je opremljen senzorom pokreta i osvetljenosti, detektujući prisustvo onoga ko je u blizini. Time automatski prilagođava tonalitete i osvetljenost ekrana u skladu sa svetlom u prostoriji, pružajući oku korisnika ono što mu najviše prija.

foto: Promo

Na kraju, kako bi estetski doživljaj bio potpun, a svaki dom uredan i bez mnogobrojnih kablova, ovaj televizor poseduje samo jednu, neprimetnu vezu koja istovremeno povezuje sve uređaje preko One Connect Box uređaja.

Pored besprekornog iskustva gledanja televizije i mogućnosti da uživaju u fantastičnim i živopisnim slikama, korisnicima smo sada omogućili i da pokažu svetu lični osećaj za estetiku i umetnički ukus, bez prekrivanja zidova mnoštvom slika i fotografija, već negovanjam minimalizma i odmerenosti.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track