VAŠ IDEALAN PARTNER ZA TRENING Huawei Watch GT2 sa unapređenim sportskim režimom je tu!
Foto: Promo

VAŠ IDEALAN PARTNER ZA TRENING Huawei Watch GT2 sa unapređenim sportskim režimom je tu!

Tech -

Huawei Watch GT je prošle godine doneo pravo osveženje u kategoriju pametnih satova. Njegove fitnes opcije, u kombinaciji sa izdržljivom baterijom bile su idealan spoj za svakoga ko voli zdrav život, ali i za one koji su želeli da poboljšaju svoj životni stil. Nedavno je Huawei predstavio drugu generaciju pametnih satova – Huawei Watch GT2, koju čine četiri modela, dva muška i dva ženska.

Muški Huawei Watch GT2 satovi su trenutno dostupni u prodaji i dolaze u dve varijante – sportskoj i klasičnoj. Izbor je potpuno vaš, ali za koju god da se odlučite jedno je sigurno – biće vaš idealan partner za trening zbog brojnih unapređenja sportskog režima. Takođe, koju god varijantu da odaberete, imate mogućnost da sat prilagodite sebi, tako što ćete odabrati pozadinu koja vam najviše priliči. Kada Huawei Watch GT2 povežete sa Huawei Health aplikacijom imate pristup “Prodavnici pozadina” gde pored brojnih predloženih pozadina za sat možete odabrati i neku od vaših fotografija iz galerije i na taj način potpuno personalizovati vaš Huawei Watch GT2.

Opcije za teninge, kojih je na prvoj generaciji bilo devet, na Huawei Watch GT2 satu proširene su na 15. Ukoliko volite aktivnosti na otvorenom, na raspolaganju se nalaze sledeći režimi:

  • trčanje,
  • hodanje,
  • planinarenje,
  • hodanje u prirodi,
  • trčanje po planinskim stazama,
  • vožnja bicikla,
  • plivanje u otvorenoj vodi i
  • trijatlon.

Ukoliko ste ipak ljubitelj sportova u zatvorenom, na raspolaganju vam se nalazi sedam režima:

  • hodanje,
  • trčanje,
  • vožnja bicikla,
  • plivanje u bazenu,
  • slobodan trening,
  • trčanje na traci i
  • mašina za veslanje.
foto: Promo

Huawei Watch GT2 pruža preciznu analizu podataka pre početka treninga, praćenje i analizu podataka tokom treninga, kao i podatke nakon treninga. Prikupljanjem i analizom različitih podataka, sat vam pruža analizu i informacije koliko vam je vremena nakon treninga potrebno da bi se organizam vratio u stanje u kakvom je bio pre treninga.

Jedno od glavnih unapređenja na drugoj generaciji Huawei pametnih satova je mogućnost obavljanja poziva. Da, kada povežete vaš Huawei Watch GT i pametni telefon možete pozivati vaše omiljene kontakte i primati pozive direktno sa sata.

Ukoliko volite aktivan život, treninge i sport, ali fali vam motivacije ili ne znate kako da počnete, uz povezivanje Huawei Watch GT2 sata i Huawei Health aplikacije, možete pristupiti već pripremljenim, vođenim treninzima u različitim režimima.

Watch GT2 poseduje unapređenu TruSeenTM 3.5 tehnologiju za inteligentno praćenje pulsa, koja može da prepozna aktivnost i da preciznije prati i šalje izveštaje o aktivnosti pulsa. U saradnji sa inteligentnim AI algoritmom, ovaj sat može da prati puls tokom celog dana i noći. Dakle, ne samo tokom treninga, već i u svim ostalim situacijama – pa čak i dok spavate.

Bez obzira da li trenirate na otvorenom ili u zatvorenom, muzika je uvek dobra motivacija i saputnik u vežbanju. Zbog toga, Watch GT2 dolazi sa još većom memorijom, koja može da podrži čuvanje i do 500 pesama, a možete ih slušati u bilo kom trenutku, bilo gde. Ako ih povežete sa Huawei FreeBuds 3 bežičnim slušalicama, možete se potpuno osloboditi korišćenja telefona tokom treninga.

Ukoliko se tokom treninga zadišete više nego što bi trebalo, možete upotrebiti Relax opciju, zasnovanu na HUAWEI TruRelaxTM tehnologiji, koja će vam uz jednostavne vežbe disanja pomoći da smirite puls pa samim tim i disanje. Huawei Watch GT2 će vam preko vibracija koje ćete osetiti na ručnom zglobu slati indikacije o udisanju i izdisanju.

Kada je baterija u pitanju, Huawei Watch GT2 je unapređen novim režimom rada algortima 2.0 za uštedu energije. To znači da sat detektuje vaše aktivnosti u različitim situacijama i u skladu sa time prilagođava potrošnju energije. Na muškim modelima sata, baterija može da traje do dve nedelje uz korišćenje standardnih opcija.

Ukoliko ste ljubitelj treninga na otvorenom, a uz to volite i da pratite tačno kuda ste trčali ili šetali, Huawei Watch GT2 takođe podržava opciju GPS praćenja i prilikom korišćenja ove opcije baterija na muškoj verziji sata može trajati do 30 sati.

foto: Promo

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije, što je stavlja na drugo mesto u svetu po isporukama mobilnih telefona od 2018. godine. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG, pratite nas na:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/ Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/ Google+: https://plus.google.com/+HuaweiDevice

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track