PRELEP JE, ALI NUDI MNOGO VIŠE: Uživajte u fotografisanju uz Huawei Nova 5T
Foto: Promo

PRELEP JE, ALI NUDI MNOGO VIŠE: Uživajte u fotografisanju uz Huawei Nova 5T

Tech -

Kompanija Huawei je predstavila dugo očekivani Huawei Nova 5T pametni telefon. Nazivaju ga kraljem srednje klase telefona jer dolazi sa Kirin 980 čipsetom koji poseduju neki od najpoznatijih flegšip modela Huawei telefona. Zahvaljujući njemu, ovaj novajlija na tržištu telefona srednjeg cenovnog ranga pruža premijum korisničko iskustvo. Zbog svog neobičnog i jedinstvenog dizajna, Huawei Nova 5T osvojio je srca mlađe publike, ali dobar izgled je samo jedna od stavki koja ovaj telefon čini vrednim vaše pažnje.

Huawei Nova 5T dolazi sa sistemom od pet kamera, koje uz veštačku inteligenciju (AI) pružaju jedinstveno iskustvo fotografisanja – bilo da ste umetnička duša koja „juri“ zalaske sunca ili ljubitelj selfija koji svaku situaciju sa prijateljima želi da obeleži nezaboravnom fotkom.

Na zadnjoj strani telefona nalazi se četiri AI kamere – pa hajde da ih upoznamo bolje.

foto: Promo

Glavna HD kamera od 48 megapiksela, koja je unapređena ISP i AI noćnim algoritmom, upravo zahvaljujući Kirin 980 čipsetu. To vam donosi mogućnost fotografisanja u večernjim prilikama, bez ikakve brige oko toga kako će fotografija ispasti.

Ultra wide-angle kamera koja vam zahvaljujući širokougaonom objektivu donosi mogućnost da širim kadrom zabeležite neverovatne pejzaže. Idealna je za putovanja, u trenucima kada želite potpuno da prenesete duh mesta na kojem se nalazite i prikažete, bukvalno, širu sliku.

Kamera sa makro objektivom, omogućava vam da zumirate i najsitnije detalje. Makro objektiv podržava približavanje do 4 cm, dok kamera sa objektivom za merenje dubine polja pruža izvanredne bokeh efekte i omogućava takozvane „višeslojne“ fotografije, odnosno isticanje objekta u prvom planu u odnosu na pozadinu.

foto: Promo

Za ljubitelje selfija, što su uglavnom pripadnici poznate generacije Z, tu je prednja kamera od 32 megapiksela. Ova kamera je zadužena da svaka zanimljiva situacija bude kvalitetno zabeležena i spremna za deljenje na društvenim mrežama. Obogaćena AI tehnologijom, prilikom fotografisanja portreta, ova kamera pruža realističniji, trodimenzionalni obris. Takođe, više ne morate da brinete o fotkanju selfija u mračnijem okruženju, jer uz Huawei Nova 5T AI HDR+ tehnologiju, pozadina može da se posvetli, kao i boja kože, što znači da su tamni i mutni selfiji prošlost.

Kada se zanesemo u fotografisanju ili snimanju videa, često zaboravimo da proverimo koliko nam je baterije ostalo. Svima može da se desi da se baterija isprazni, što uz Huawei Nova 5T i ne predstavlja neki problem. Ovaj telefon podržava SuperCharge tehnologiju, pa tako svoj Nova 5T telefon možete napuniti od 0 do 50 za samo pola sata, korišćenjem ove opcije.

Uživajte u neometanom fotografisanju uz Huawei Nova 5T pametni telefon, koji je dostupan u bojama Black, Crush Blue i Midsummer Purple.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track