Najnovije vesti

IDETE NA ZIMOVANJE? Evo kako u svakom trenutku možete da pratite šta vam se dešava u kući!
Foto: Promo

IDETE NA ZIMOVANJE? Evo kako u svakom trenutku možete da pratite šta vam se dešava u kući!

Tech

Zimski praznici su idealna prilika da na nekoliko dana otputujete negde sa porodicom i/ili prijateljima. Da li ćete otići na planinu na skijanje, u inostrantvo kako biste obišli neki novi grad ili obišli voljene koje dugo niste videli – nije ni važno, važno je da uživate i da budete sigurni da se u vašem domu ne dešava ništa što ne biste želeli. Kako? Pogledajte OVDE naš savet!

Sada za nadzor vašeg doma/kancelarije postoji ultrajednostavan način – možete da pratite preko telefona u realnom vremenu sve šta se dešava tamo gde postavite ovu fantastičnu WI FI kameru! Ne, to nije čitava „skalamerija“ koju će vam majstori nameštati 3 dana po kući i za čije korišćenje će vam biti potrebna obuka, već kamera koju instalirate potpuno sami u samo par koraka i za svega nekoliko minuta!

Kad vam je potrebna WI FI kamera?

  • kada putujete van grada/države
  • kada ostavljate decu samu kod kuće
  • kada stare i bolesne ostavljate same kod kuće
  • kada ostavljate ljubimce same kod kuće
  • za nadzor magacina, prodajnih i poslovnih objekata
  • za nadzor zaposlenih

Sve što je potrebno za njen rad su struja i WiFi! I to je to! Postavite kameru gde želite, uključite je u struju i instalirajte na telefonu aplikaciju CamHi. Unesite id kamere (piše na dnu kamere) i šifru (koja se kasnije može menjati) i kamera je automatski povezana na wi fi i aplikaciju. Ovo su apsolutno svi koraci, nisu vam potrebna nikakva specijalna znanja i veštine.

Sigurno mislite da košta čitavo bogatstvo. Varate se – danas je možete poručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po AKCIJSKOJ CENI od 5.900 rsd!

foto: Promo
foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...