Najnovije vesti

UPLOVITE U VIRTUELNI SVET: Doživite potpuno drugu dimenziju na ovaj jednostavan način!
Foto: Profimedia

UPLOVITE U VIRTUELNI SVET: Doživite potpuno drugu dimenziju na ovaj jednostavan način!

Tech

Uplovite u budućnost, u virtuelni svet! Korišćenjem prave tehnologije možete stvoriti simuliranu, trodimenzionalnu sredinu u kojoj korisnik može upravljati i istraživati kao da joj i fizički pripada. Nađite se u potpuno drugoj dimenziji i pomerite granice na koje ste navikli.

foto: Promo

3D virtualne naočare VR Box i kontroler mogu se koristiti za gledanje 3D aplikacija, 3D filmova i igranje 3D igrica na vašem android ili iPhone mobilnom telefonu, čiji je ekran od 3.5 – 6 inča. Imaju mogućnost punjenja telefona, kao i mogućnost da priključite slušalice dok je telefon u VR naočarima. Položaj sočiva se može podešavati pojedinačno, po horizontali i po dubini. Na ovaj način prilagođavate naočare po veličini lica i razmaku između očiju. Uz lako korišćenje, sadržaj možete pustiti na telefonu i imati potpuno novi vid zabave koji dolazi u vašu prostoriju.

Veoma jednostavno se koriste i praktične su za upotrebu. Na vama je samo da uživate i poručite ih OVDE.

foto: Promo

Sa naočarima dobijate i BLUETOOTH DALJINSKI UPRAVLJAČ koji možete da koristite kao kontroler/džojstik za igrice ili okidač za slikanje.

Ako ste ljubitelj novije tehnologije, onda su ove naočare baš za vas! Možete ih poručiti OVDE ili putem telefona 011/442-0502 svakog radnog dana po ceni od 1.799 rsd.

foto: Promo

Ne propustite širok asortiman proizvoda po povoljnim cenama – OVDE ih možete videti!

Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...