SAVRŠEN POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH NE POSTOJI? Pogledajte šta je Huawei pripremio za vas
Foto: Promo

SAVRŠEN POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH NE POSTOJI? Pogledajte šta je Huawei pripremio za vas

Tech -

Ljubav i pažnju treba pokazivati svakodnevno. Ipak, uoči najvećeg praznika ljubavi nije na odmet učiniti nešto više. U moru istih poklona i konstantnih ponavljanja, došlo je vreme da budete drugačiji. Povodom Dana zaljubljenih Huawei je pripremio iznenađenje za sve ljubitelje modernih gedžeta. Kupovinom Huawei Watch GT2 satova u periodu od 1. do 21. februara možete obezbediti sjajan poklon, po još sjajnijim cenama.

Prilikom kupovine jednog sata ostvarujete 10% popusta, a ukoliko se odlučite za dva sata, na drugi dobijate 50% popusta.

Huawei Watch GT2 satovi su svojim pojavljivanjem na tržištu morali da nadmaše visok standard koji su postavili satovi prve generacije (Huawei Watch GT). Pametni satovi kompanije Huawei su osvojili srca korisnika prvenstveno izuzetno kvalitetnom i dugotrajnom baterijom. Ta karakteristika je i na drugoj generaciji satova ostala zaštitni znak. Baterija na Huawei Watch GT2 satovima od 46mm podržava rad i do dve nedelje.

Kada je Huawei Watch GT2 serija predstavljena, po prvi put su se u portfoliju kompanije našli pametni satovi dizajnirani za nežniji pol. Nešto manjih dimenzija i prefinjenog izgleda, Huawei Watch GT2 od 42mm savršeno pristaje ženskom zglobu. Baterija na ovom modelu sata podržava rad u kontinuitetu i do nedelju dana.

Ženski Huawei Watch GT2 predstavlja savršeni spoj elegancije, opuštenog i modernog dizajna. U slučaju Elegant modela, metalna rose gold narukvica omogućava vam da ga savršeno uklopite uz neku svečaniju haljinu ili ozbiljniji, poslovni autfit. Classic model dolazi sa kožnom, bež narukvicom, a ono što ova dva modela takođe razlikuje je tanak metalni okvir koji se nalazi oko brojčanika sata. Na Elegant modelu on je iste boje kao i narukvica (rose gold), dok je na Classic modelu srebrne boje.

foto: Promo

Muški satovi dolaze u Sports i Classic varijantama. Sportski sat ima silikonsku narukvicu, dok je na klasičnom (Classic) modelu narukvica kožna. Zahvaljujući metalnom okviru i dugmićima koji se nalaze sa desne strane kućišta, Huawei Watch GT2 Classic zaista izgleda kao analogni sat. Razliku između njega i „običnog“ sata gotovo da i ne možete primetiti, dok ne uključite ekran.

Pored lepog izgleda, Huawei Watch G2T satovi vam nude mnoštvo opcija koje se odnose na zdravlje i fitness, kao i zanimljivie opcije poput povezivanja sa telefonom i slušanja muzike direktno sa sata.

Ukoliko volite neki od 15 sportova na otvorenom i zatvorenom koje ovi satovi nude, ne morate se odvajati od njih čak ni tokom treninga. U sportskom režimu sa GPS praćenjem ženski sat može da radi do 15h, dok na muškom satu baterija može da traje do 30h u istom režimu. Sat precizno prati broj pređenih koraka, potrošenih kalorija, kao i broj pređenih kilometara.

Ukoliko se odlučite za kupovinu Huawei Watch GT2 sata, zanimljivo je znati da se možete dodatno zabaviti i menjati pozadine na satu, birati neku od ponuđenih u “Prodavnici pozadina” ili postaviti neku od fotografija iz vaše galerije pametnog telefona. Sve što je potrebno jeste da povežete sat sa Huawei Health aplikacijom, nakon čega imate pristup fotografijama iz galerije.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track