Najnovije vesti

POPULARNA GEJMERKA OSUĐENA NA 116 GODINA ZATVORA: Šajen prevarila ljude, a ovako je pokušala da se OPERE!
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK!

POPULARNA GEJMERKA OSUĐENA NA 116 GODINA ZATVORA: Šajen prevarila ljude, a ovako je pokušala da se OPERE!

Tech
18:49h

Šajen Viktorio, u gejmerskom svetu poznatija pod nadimkom "shAy", dobila je 116 godina zatvora u vreme dok je žarila i palila na mišu i tastaturi.

Brazilka je između 2008. i 2019. godine bila profesionalna gejmerka i jedna od najboljih igračica pomenute igre tokom jedanaestogodišnje karijere. Nakon gejminga postala je influenserka. Ipak, sad su je stigli gresi iz prošlosti.

Kako prenosebrazilski mediji, dok je aktivno igrala igre u profi ligi sarađivala je s jednom online prodavnicom, koja je koristila njeno ime i lik, kako bi prodavala svoje proizvode. Problem je nastao nakon što kupci nikad nisu dobili te proizvode, koje su platili. U Brazilu je maksimalna kazna zatvora 30 godina, što je u suprotnosti sa dodeljenom kaznom, ali, teško da će lepa Šajen uopšte i otići u zatvor, smatraju stručnjaci. Sve će se, verovatno rešiti uslovnom kaznom, koju je Brazilka već tražila.

Njen advokat iskoristio je pravo žalbe na presudu, a Šajen kaže da nije znala ništa o lošem poslovanju i sve svalila na bivšeg muža, koji je preuzeo taj posao na sebe.

"Nisu me uhapsili niti ću biti uhapšena. Još manje sam begunac. Ovo je problem, koji aktivno rešavamo. To je sve zbog mog bivšeg partnera, koji je tad preuzeo 100 posto odgovornosti za spran posao", objavila je Šajen na Instagram nalogu.

Prema presudi kompanija, koja je povezana sa Šajen prevarila je najmanje 118 kupaca.

Kurir.rs/K.Đ/ESPN, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja