Gugl bodri Srbiju!

Pobednici

Gugl bodri Srbiju!

Tech -
Napisali su da je Srbija danas postavljena za glavnu fotografiju jer su polednjeg vikenda navijači Srbije aploudovali najviše fotografija zastave svoje zemlje

BEOGRAD - Gugl je na svojoj Fejsbuk stranici promenio glavnu sliku i na nju stavio zastavu Srbije.

Naime, Gugl je na svojoj FB stranici u svetlu Olimpijskih igara za svoje fanove organizovao takmičenje ko će postaviti najviše zastava svoje države kao glavnu sliku na svom FB profilu.

Prema podacima kompanije koja poseduje taj pretraživač, Srbi su tokom vikenda na Fejsbuku, više nego bilo ko drugi, promenili svoje naslovne fotografije u cilju podrške olimpijcima koji predstavljaju njihovu zemlju

Trenutno post na Guglu sa zastavom Srbije ima više od 2.000 lajkova, 300 šerova i 172 komentara.

Napisali su da je Srbija danas postavljena za glavnu fotografiju jer su poslednjeg vikenda navijači Srbije aploudovali najviše fotografija zastave svoje zemlje.

Srpski sportisti u Londonu, kojih kao što je poznato ima 115, tako imaju najveći broj navijača iza sebe, barem onih aktivnih na socijalnoj mreži.

Gugl nije otkrio brojke, tako da se ne zna koliko je naših sugrađana pružilo podršku srpskim olimpijcima na ovaj način, ali je u istraživanju korišćena formula broj promenjenih naslovnih fotografija po glavi stanovnika zemlje odakle su korisnici.

Na dan otvaranja Olimpijskih igara, rekord su postavili Indijci, a potom je Gugl svojih deset miliona pratilaca na Fejsbuku obavestio da su Srbi postali rekorderi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track