HIT PROMENA KOJA ĆE MNOGIMA OLAKŠATI DOPISIVANJE! Vajber raspametio opcijom: Sve može da nestane KAD VI TAKO KAŽETE!
Foto: Profimedia

kakvo iznenađenje

HIT PROMENA KOJA ĆE MNOGIMA OLAKŠATI DOPISIVANJE! Vajber raspametio opcijom: Sve može da nestane KAD VI TAKO KAŽETE!

Tech -

Samouništavanje poruka do sada je bilo moguće isključivo u "tajnoj" razmeni poruka na Viberu, međutim, iz kompanije najavili su zanimljive novine - uvođenje ove opcije u svim oblicima. Naime, korisnici će imati priliku da postave željeno vreme, nakon koga će se poruka sama izbrisati, bilo da je reč o video poruci, zvučnoj ili tekstualnoj poruci, prenose domaći mediji. Takođe, ovo se odnosi i na razmenu fotografija i video snimaka, ali i različitih datoteka i dokumenata

Dostupan vremenski period biće nekoliko sekundi ili minuta do sat vreme ili čak 24 sata.

Automatsko odbrojavanje do brisanja sadržaja započinje onoga trena kada primalac otvori poruku. Takva opcija dodatno će osnažiti poziciju Viber aplikacije kao jedne od najsigurnije svetske aplikacije za razmenu poruka.

Viber aplikacija je već godinama pokazala koliko paženje posvećuje privatnosti korisnika. Tako je još 2015. godine predstavio opciju "izbriši poruku", 2016. godine na red je došla obostrana enkripcija podataka, a skriveni i tajni razgovori uvedeni su 2017. godine.

Kako aktivirati ovu opciju

Potrebno je najpre kliknuti na ikonicu sata na dnu same konverzacije sa kontaktom i odabrati vremenski period do samouništenja poruke. Nakon toga, normalno možete nastaviti sa dopisivanjem i slanjem različitog sadržaja.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/MagazinNovosti/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track