POKLANJAMO DIGITAL TAKEOVER! Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit
Foto: Promo

POKLANJAMO DIGITAL TAKEOVER! Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit

Tech -

Više od 65 vrhunskih svetskih i hrvatskih predavača učestvovaće od 7. do 11. 9. na najvećem regionalnom inovacijskom i transformacijskom digitalnom summitu Digital Takeover 2020

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit Digital Takeover 2020 seli u digitalno okruženje. Zbog epidemiološke situacije i brige za zdravlje svih učesnika, ovaj veliki spektakl odvijaće se online, a za sve zainteresovane i željne novih znanja i iskustava osigurano je besplatno praćenje - Digital Takeover 2020 trajaće od 7. do 11. septembra.

Preuzmite svoje ulaznice - poklanjamo vam vrhunski program

U pet dana summita donosimo vam preko 24 sata programa u kojem učestvuje 65 stručnjaka iz sveta biznisa, marketinga, inovacija, blockchain tehnologije, fintecha, retaila, medicine, medija i drugih industrija. Poslušajte inspirativne priče o uspehu, najnovija dostignuća kao i pogled na budućnost iz različitih uglova poznatih stručnjaka i inovatora. Među njima se nalaze i keynote predavači kao umetnik i izvođač Stelarc, Marc Randolph, suosnivač globalnog diva Netflix, hrvatski astronom Korado Korlević i mnogi drugi.

Vrhunski live stream i dodatni video materijal

Svoje besplatne ulaznice, odnosno link za pristup summitu možete osigurati u Entrio sistemu. Svi koji preuzmu ulaznicu moći će svaki dan da uživaju u live streamu, a dodatno je Digital Takeover 2020 upotpunjen i bogatom videotekom gde se na zahtev može pogledati dopunski sadržaj programa summita.

Za ovogodišnji Digital Takeover treba vam samo online prijava i potpuno besplatno osiguraćemo vam više od 24 sata novih znanja, iskustava i inspiracije. Iz prve ruke imate priliku da poslušate neke od najvećih inovatora današnjice, ali i da čujete kako na primer, da unapredite svoje poslovanje ili se pak, uspešno izaći na kraj s izazovima koji nam se konstatno nameću. Stoga, rezervišite svoje vreme svaki dan od 7. do 11. septembra jer Digital Takeover nikada nije bio dostupniji, bogatiji i inspirativniji.

Više o celom programu i predavačima saznajte na www.digitaltakeover.hr

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track