Samsung Galaxy Note20 serija - Telefoni dostojni filmske produkcije
Foto: Promo

Samsung Galaxy Note20 serija - Telefoni dostojni filmske produkcije

Tech -

Kompanija Samsung nedavno je organizovala prvi virtuelni Galaxy Unpacked događaj u svojoj istoriji, strimingom uživo iz Južne Koreje. Tom prilikom predstavljeno je čak pet novih uređaja, među kojima su se posebno istakli Galaxy Note20 i Note20 Ultra – najmoćniji telefoni iz Note serije do sada. Standardna verzija telefona namenjena je širom spektru korisnika koji žele da uživaju u vrhunskim funkcijama za rad i zabavu, dok je unapređeni Note20 Ultra dizajniran za sve istinske ljubitelje ove serije koji zahtevaju maksimum po pitanju performansi – bez obzira na to da li je u pitanju rad od kuće, gejming ili profesionalno bavljenje fotografijom, pa čak i filmom.

foto: Promo

Zabava bez granica

Kada kažemo zabava, mislimo pre svega na vrhunsku kameru na Note20 telefonima koja će učiniti da se osećate kao pravi filmski režiser. Kamera sa 8K rezolucijom i najbolji displej do sada omogućavaju pravljenje fotografija i video snimaka filmskog kvaliteta, budući da su izvanrednom oštrinom snimanja obuhvaćeni i najmanji detalji. Moćni Pro Video režim korisnicima pruža potpunu kontrolu nad snimanjem i svim njegovim segmentima – fokusom, zvukom, ekspozicijom, osvetljenjem i mogućnostima zumiranja, za zaista autentično video iskustvo.

Međutim, onima koji su neodlučni i nesigurni kako da podese kameru i obrade fotografiju, u pomoć pristiže veštačka inteligencija koja pretvara jedan jedini snimak u bezbroj različitih formata. Dovoljno je samo snimati nekoliko sekundi, a zatim pustiti da telefon sam odradi postprodukcijski posao i predloži najbolje formate, kolorite i kompoziciju.

foto: Promo

Nove, kreativne mogućnosti za rad

Osim toga, Galaxy Note20 serija potpuno transformiše i način rada, omogućavajući korisnicima da urade više, bilo kada i bilo gde. Zaštitni znak serije je nova S Pen olovka, koja radi baš kao prava, a daleko je više od toga. Omiljena kod svih Note fanova i ljubitelja multitaskinga, olovka nudi vrhunsko iskustvo pisanja pri svakom naletu inspiracije. Zahvaljujući opcijama na aplikaciji Samsung Notes koje automatski konvertuju neuredne beleške u razumljivo ispisan tekst, sada je moguće sa lakoćom zapisivati, prepravljati i deliti ideje putem telefona, tableta ili računara. Dodatno, saradnja sa dugogodišnjim partnerom, kompanijom Microsoft, čini da novi Note20 i Windows računari budu usklađeni i zajedno funkcionišu besprekorno.

Ponosni naslednik Galaxy tradicije

Note je oduvek važio za moćan telefon izuzetnih performansi, a nova serija nastavlja tu tradiciju, nudeći sve ono što korisnik očekuje od jednog Galaxy uređaja. Note20 linija poseduje najbrži procesor u istoriji „galaksije“ i spaja vrhunsku tehnologiju sa najboljim mobilnim iskustvom u klasi, bez žrtvovanja prepoznatljivog dizajna. Оvi telefoni dolaze u neutralnim, mističnim tonovima koji prevazilaze aktuelne trendove, sa završnim slojem koji otiske prstiju i tragove dovodi na minimum. Pored vanvremenske mat bele i crne, nosilac ovogodišnje serije je mistično bronzana, za zagarantovani wow efekat.

Prvi put u Note seriji, Ultra model odlikuje Dynamic AMOLED 2X displej koji pruža sjajan prikaz, čak i po jakom suncu, dok je i plava svetlost značajno smanjena kako bi se ublažilo zamaranje očiju. Uz to, ovaj displej se automatski prilagođava sadržaju koji prikazuje, kako bi već dugotrajna baterija trajala još duže, bez brige da će se telefon ugasiti u najbitnijem trenutku dana.

foto: Promo

Nova iskustva uz povezani Galaxy ekosistem

Samsung uređaji i usluge dizajnirani su tako da funkcionišu zajedno bez poteškoća. Note20 dobiće novo lice kada se upari sa drugim novitetima iz Galaxy porodice: Tab S7|S7+ višenamenskim tabletima, Watch3 premijum pametnim satom i Buds Live modernim slušalicama. Zahvaljujući ovim vrhunskim uređajima, korisnici sada mogu raditi pametnije, igrati se duže, živeti zdravije i komunicirati bolje.

Galaxy Note20 serija biće u prodaji od 21. avgusta 2020. godine.

Tim povodom će, od 21. do 23. avgusta, u Rajićeva šoping centru biti održano takmičenje u gejmingu, predvođeno uticajnim influenserom i gejmerom, Stefanom Perićem, poznatijim kao Supreme Nexus.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track