Dobrodošli u eru digitalnih servisa
Foto: Promo

Drive.Go aplikacija za plaćanje goriva osvojila Srbiju

Dobrodošli u eru digitalnih servisa

Tech -

Digitalne usluge predstavljaju jedno od obeležja 21. veka. Moglo bi se, bez preterivanja, zaključiti da živimo u doba digitalnih servisa bez kojih život kakav poznajemo ne bi bio moguć. Tako su u eri masovne upotrebe mobilnih telefona i računara uveliko zastupljene aplikacije za elektronsko bankarstvo i onlajn kupovinu proizvoda, dok je za mlađe generacije rezervisan širok spektar društvenih mreža i servisa za striming muzike i TV serija.

U skladu sa digitalnim svetskim trendovima, iz kompanije NIS nam stiže mobilna aplikacija Drive.Go, koja korisnicima omogućava bezbedno, brzo i jednostavno plaćanje goriva i to direktno iz automobila i bez potrebe odlaska na kasu! Kao modernoj kompaniji vođenoj inovacijama i brizi prema zajednici, aktuelna potreba za dodatnom zaštitom i fizičkom distancom potrošača i zaposlenih, NIS-u je poslužila kao dodatna inspiracija za uvođenje ove usluge. Ona je potrošačima trenutno dostupna na više od 130 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica širom Srbije, a NIS radi na daljem širenju ove usluge.

foto: Promo

Iskoristite pogodnosti digitalnih servisa i kupujte gorivo bez odlaska na kasu

Drive.Go mobilnu aplikaciju možete preuzeti sa Google Play-a ili Apple Store-a, a prilikom registracije neophodno je da unesete broj bankovne kartice kojom će se obavljati plaćanje. Kako biste dopunili rezervoar na nekoj od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica, potrebno je da pokrenete Drive.Go aplikaciju, skenirate QR kod koji se nalazi na samom točionom mestu i nakon toga natočite gorivo u automobil. Po završetku točenja, potrebno je da kliknete na opciju plati u mobilnoj aplikaciji čime je završen proces točenja i plaćanja.

Više informacija o načinu korišćenja Drive.Go mobilne aplikacije, kao i spisak benzinskih stanica na kojima je ova usluga omogućena, dostupno je na sajtovima www.nispetrol.rs i www.gazprom-petrol.rs kao i besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije: 08 0000 8888.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track