Najnovije vesti

UŽIVAJTE U 3D SVETU: Istražite drugu dimenziju i zabavite se na potpuno drugačiji način!
Foto: Profimedia

UŽIVAJTE U 3D SVETU: Istražite drugu dimenziju i zabavite se na potpuno drugačiji način!

Tech

Sve popularnija trodimenzionalna tehnologija je osvojila svet! Slobodno vreme možete da iskoristite tako što ćete uploviti u potpuno drugu dimenziju i pomeriti granice. Doživite drugačije iskustvo uz pomoć prave tehnologije koja vam omogućuje da „pobegnete“ u drugi svet, u sredinu u kojoj korisnik može upravljati i istraživati kao da joj i fizički pripada. !

foto: Promo

3D virtualne naočare VR Box i kontroler mogu se koristiti za gledanje 3D aplikacija, 3D filmova i igranje 3D igrica na vašem android ili iPhone mobilnom telefonu, čiji je ekran od 3.5 – 6 inča. Imaju mogućnost punjenja telefona, kao i mogućnost da priključite slušalice dok je telefon u VR naočarima. Položaj sočiva se može podešavati pojedinačno, po horizontali i po dubini. Na ovaj način prilagođavate naočare po veličini lica i razmaku između očiju. Uz lako korišćenje, sadržaj možete pustiti na telefonu i imati potpuno novi vid zabave koji dolazi u vašu prostoriju.

Veoma jednostavno se koriste i praktične su za upotrebu. Na vama je samo da uživate i poručite ih OVDE po ceni od 1.799 rsd ili pozovete 011/4420-502

foto: Promo

Sa naočarima dobijate i BLUETOOTH DALJINSKI UPRAVLJAČ koji možete da koristite kao kontroler/džojstik za igrice ili okidač za slikanje.

Možete ih poručiti OVDE po ceni od 1.799 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo

* Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...