Uskoro unapređena verzija kvik memo aplikacije

Aplikacije

Uskoro unapređena verzija kvik memo aplikacije

Tech -
Uz pomoć ove aplikacije korisnici mogu prstom da crtaju i dopisuju reči direktno na zabeležene fotografije, posle čega ovakve beleške mogu lako i brzo da se podele preko interneta

BEOGRAD - Kompanija LG Elektronik saopštila je da će unapređena verzija ''kvik memo'' (QuickMemo) funkcije biti dostupna na svim modelima iz L serije smart telefona do kraja trećeg kvartala ove godine.

Uz pomoć ove aplikacije korisnici mogu prstom da crtaju i dopisuju reči direktno na zabeležene fotografije, posle čega ovakve beleške mogu lako i brzo da se podele preko interneta.

Koristeći ''kvik memo''. korisnik može dodati ručno napisane lične poruke fotografijama i podeliti ih sa prijateljima.

Nova verzija ove aplikacije aktivira se pritiskom na dugme za podešavanje jačine zvuka ili kroz glavni meni.Potpredsednik Marketing centra kompanije LG Elektronik Mobajl komjunikejšn Pol Be je kazao da je ovom aplikacijom korisničko iskustvo podignuto na viši nivo, jer je sadržaj moguće više personalizovati, što korisnicima pruža mogućnost da daju svoj lični pečat.

Korisnici će moći da preuzmu ažuriranu verziju ''kvik memo'' aplikacije sa lokalne LG internet stranice www.lge.rs, a nova L serija smart telefona uključuje modele Optimus L3, L5 i L7.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track