EVO GDE DA OBAVITE SHOPPING - IZABRANE SU NAJBOLJE VEB PRODAVNICE U REGIONU!
Foto: Idealno.rs

EVO GDE DA OBAVITE SHOPPING - IZABRANE SU NAJBOLJE VEB PRODAVNICE U REGIONU!

Tech -

10. novembar - Održao se konkurs za najbolje veb prodavce. Ove godine prvi put se održalo u Srbiji dok je u Sloveniji to već 9-godišnja tradicija, a u Hrvatskoj 6-godišnja. Tako je takmičenje dobilo novu regionalnu dimenziju pod imenom - Web Retailer Award 2020. Proverite pobednike!

Rekordan broj prijavljenih prodavnica u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji

Konkurs Web Retailer Award organiziraju Shopper's Mind i Idealno.rs, najveći portal za upoređivanje cena i ponuda u veb prodavnicama. Na konkurs se ove godine prijavila 381 veb prodavnica iz celog regiona, a dodatna posebnost ovogodišnjeg takmičenja bila je Adriatic Award, nagrada za najbolju veb prodavnicu u celom regionu.

Svaka od prijavljenih veb prodavnica dobila je tehničku analizu svog poslovanja i uputstva ecommerce stručne komisije o tome šta bi u svom poslovanju trebalo da unaprede i promene kako bi svojim kupcima ponudili nezaboravno iskustvo kupovine.

Najboljom velikom veb prodavnicom u Srbiji proglašena je veb prodavnica Dormeo.rs koja je osim Web Champion Award odnela i pobedu u okviru kategorije Home & Garden:

„Hvala puno, nismo očekivali nagradu. Hvala vam na organizaciji, što ste nas okupili na jednom mestu sjajno je da ste prisutni i na našem tržištu i hvala što ste prepoznali kvalitet i trud koji stoji iza ove prodavnice. U okviru Studio Moderna grupe imamo još nekoliko brendova koji postoje i rade , trudićemo se da budemo dobri i još bolji. Hvala kolegama, puno ljudi radi ovde i svi znaju koliko je posla u ovoj godini u ecommercu iza nas. Jedna nagrada nam puno znači, a već druga zaista ne znam šta da kažem. Hvala celoj mojoj ekipi i čestitke svima njima. Hvala vama još jednom!“, istakao je Marko Velimirović iz Dormeo.rs veb prodavnice.

Kako se konkurs istovremeno održavao u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji tako je prvi put dodeljena i nagrada Adriatic Award za najbolju veb prodavnicu u celom Adria regionu. Ove godine taj prestižni naziv ponela je veb prodavnica gizzmo.hr.

U godini obeleženoj pandemijom i brojnim ograničenjima koje je prouzrokovala, nikada nije bilo važnije i aktuelnije znati koje su veb prodavnice zaslužile poverenje potrošača. Web Retailer Award 2020 nagrada ukazuje vam upravo na one najbolje od najboljih – veb prodavnice u kojima je sigurno, jednostavno i lako da kupujete.

Za sve koji žele da pogledaju dodelu nagrada, snimak je dostupan OVDE.

foto: Idealno.rs

Web Retailer Award 2020 pobednici u Srbiji

GLAVNE NAGRADE WEB RETAILER AWARD 2020

  • Web Champion Award: dormeo.rs
  • Web Challenger Award: mamino.rs

NAJBOLJA VEB PRODAVNICA PO MIŠLJENJU KOMISIJE

  • Committee Award: eurovik.rs

NAGRADE PO KATEGORIJAMA

  • Consumer tech: autogume.rs
  • Food & Health & Beauty & Specialised store: sexyshop.rs
  • Home & Garden: dormeo.rs
  • Sport & fashion & kids: mamino.rs
  • Web shopping malls: tehnomanija.rs

Svi Web Retailer Award 2020 pobednici u Sloveniji

Svi Web Retailer Award 2020 pobednici u Hrvatskoj

Kako su se birali pobednici?

Ovogodišnje takmičenje oborilo je sve rekorde po broju prijava, učestvovala je čak 381 veb prodavnica u celom regionu, a dodeljene su i posebne nagrade stručne komisije.

Svaku kvalifikovanu veb prodavnicu potom je ocenila stručna komisija ecommerce, IT, UX i marketing profesionalaca, okupljena specijalno za ovaj događaj. U ovom jedinstvenom takmičenju u Srbiji, stručna komisija je proverila usklađenost svake veb prodavnice sa standardima i najboljim praksama ecommerce poslovanja.

Serija besplatnog edukativnog ecommerce sadržaja

Iako bismo rado želeli da smo sve prijavljene veb prodavce mogli da vidimo uživo, ove godine smo morali da se prilagodimo trenutnoj situaciji i da dodelu nagrada održimo onlajn. Kao i uvek, otišli smo korak dalje. Kako bismo nadoknadili sav vredan i važan sadržaj, organizovali smo propratni Ecommerce Growwwth Show u sklopu kojeg svi zainteresovani, potpuno besplatno, mogu da pristupe biblioteci vrhunskih vebinara najvećih e-commerce stručnjaka. Pridružite nam se i rastite s nama!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track