Kreirajte i sačuvajte uspomene uz novu Galaxy A seriju telefona
Foto: Promo

Kreirajte i sačuvajte uspomene uz novu Galaxy A seriju telefona

Tech -

Vreme je kao idealno za duge šetnje i obilaske planina, gradova i mnogobrojnih znamenitosti koje naša zemlja ima, a koje možda do sada nismo posetili. Svi ti divni trenuci koji su pred nama i aktivnosti koje ćemo doživeti jednog dana biće uspomene, a na nama je da se potrudimo da one nikada ne izblede tako što ćemo ih zabeležiti na fotografiji ili video snimku. Kako bismo uspeli u tome, potrebni su nam kvalitetna kamera i displej, izdržljiva baterija koja će uspešno pratiti naš tempo i odgovarajuća zaštita. Rešenje leži u najnovijim uređajima Samsung Galaxy A serije i njihovim inovativnim mogućnostima:

Kamera koja nas ostavlja bez daha

Imati mobilni uređaj koji snima kvalitetne fotografije nezavisno od doba dana san je svakog ljubitelja fotografije. Kada se tome doda realan prikaz živopisnih detalja, malo ko ostaje ravnodušan. Glavne kamere od 64MP na Galaxy A72 i A52 pružaju realističan prikaz, a tu su i ultraširoka kamera prilagođena ljudskom vidnom polju i telefoto kamera sa 3x optičkim zumom i 30x Space zumom, za kristalno jasne detalje.

Zadivljujući selfiji, kao i visokokvalitetni video pozivi, omogućeni su prednjom kamerom od 32MP, sa fokusom uživo i Bokeh efektom koji blago zamagljuje pozadinu, stavljajući lice u prvi plan.

Samsung, A72, A52, Mobilni Telefoni
foto: Promo

Vrhunski vizuelni doživljaj

Kako začiniti odmor u vikendici ili piknik na travi? Verovatno nekim filmom, serijom ili knjigom. Budući da Samsung Galaxy A serija dolazi sa displejima u rasponu od 6,5 do 6,7 inča, gledanje sadržaja na ekranu pravo je uživanje. Super AMOLED Infinity-O displej, sa svetlinom od 800 nita, garantuje jasan prikaz čak i na jakoj dnevnoj svetlosti, dok Eye Comfort Shield funkcija smanjuje količinu plave svetlosti, štiteći vid korisnika.

Baterija koja ne posustaje

Samsung Galaxy A serija je veran saveznik pravljenju uspomena uz pomoć kamere, kao i gledanja video sadržaja. Zašto? Upravo zbog izdržljive baterije i funkcije brzog punjenja – oba uređaja podržavaju punjenje od 25W. Snažna baterija od 4.500 mAh i 5.000 mAh na Samsung Galaxy A52, odnosno A72, omogućava konstantnu raspoloživost uređaja tokom celog dana.

Samsung, A72, A52, Mobilni Telefoni
foto: Promo

Bez straha od prosipanja i prskanja

Sa oznakom IP67, kao dokazom otpornosti na vodu i prašinu, Galaxy A52 i A72 mogu da podnesu potapanje u vodu dubine do jednog metra tokom 30 minuta. Zato je sasvim u redu nastaviti sa zabavom i fotografisanjem, čak iako se telefon malo pokvasio. Pored toga, Samsung Care+ pruža trenutnu podršku i zagarantovano pokriće u neočekivanim situacijama, poput oštećenja, kvarova, krađe ili gubitka telefona, a tu je naravno i nezaobilazni Samsung Knox, da se brine o bezbednosti ličnih informacija korisnika u realnom vremenu.

Promo teks

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track