BEŽIČNA MINI TASTATURA SA POZADINSKIM OSVETLJENJEM: Sada samo 1.999 dinara!
Foto: Promo

BEŽIČNA MINI TASTATURA SA POZADINSKIM OSVETLJENJEM: Sada samo 1.999 dinara!

Tech -

Bežična mini tastatura je vrlo funkcionalna qwerty tastatura. Namenjena je za sve smart televizore, kompjutere, lap topove, kao i za Sony Playstation, Xbox, itd. Mnogo olakšava rad sa navedenim uređajima i kompatibilna je sa svim operativnim sistemima.

Hangar
foto: Promo

Poseduje touch pad koji radi i sa klikom i sa dvoklikom (kao i svaki laptop) i postoje posebna dugmad za funkciju levog i desnog klika. Njen domet je 10 – 15 metara, ima punjivu litijum jonsku bateriju koja se puni tako što se u tastaturu prikači bilo koji punjač za smart telefon (uz telefon se dobija kabl za punjenje).

Hangar
foto: Promo

Uz tastaturu se dobija i USB receiver koji se nalazi iza poklopca baterije koji se jednostavno utakne u smart TV ili bilo koji drugi uređaj i to je sve što je potrebno da se uradi. Boja tastature je crna, a pozadinsku boju možete da menjate pritiskom na tastere FN I F2. Dimenzije su oko 150 x 100 x 16 mm.

Mini bežičnu tastaturu možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.999 rsd.

*Količine su ograničene!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track