MUZIČAR RODŽER VOTERS REKAO NE MARKU ZAKEBERGU! Frontmen Pink Flojda odbio da se PRODA, čak ga je PSOVAO, sve zbog jedne PESME!
Foto: Profimedia, Printscreen

svaka čast

MUZIČAR RODŽER VOTERS REKAO NE MARKU ZAKEBERGU! Frontmen Pink Flojda odbio da se PRODA, čak ga je PSOVAO, sve zbog jedne PESME!

Tech -

Nekadašnji frontmen i bas gitarista legendarnog benda Pink Flojd potvrdio je da mu se suosnivač Fejsbuka obratio sa željom da koristi kultnu pesmu "Another Brick In The Way Pt. 2" u nadolazećoj reklamnoj kampanji na Instagramu.

Rodžer Voters
foto: Profimedia

Učestvujući na nedavnom protestu podrške Džulijanu Asanžu, Rodžer Voters je novinarima ispričao da je Marku Zakebergu rekao: "*ebi se! Nema *ebene šanse!" kao odgovor na njegovu finansijski obilatu ponudu.

Mark Zakerberg
foto: Profimedia

"Ne želim da učestvujem u tom sra*u, Zakerberg", poručio je slavni muzičar. Čitajući deo pisma koje je navodno napisao suosnivač Fejsbuka, Voters je rekao: "Želimo vam zahvaliti što ste razmotrili ovaj projekat. Smatramo da je srž osećaja ove pesme i danas toliko rasprostranjen i potreban, što govori o tome da je bezvremensko delo. Žele ga koristiti kako bi Fejsbuk i Instagram učinili još većima i moćnijima nego što već jesu i kako bi mogli nastaviti cenzurisati sve nas i sprečiti priču o Džulijanu Asanžu da izađe u javnost".

Rodžer Voters
foto: Profimedia

Da podsetimo, u februaru 2020. godine se Voters pridružio hiljadama ljudi koji su protestvovali, uključujući dizajnerku Vivijen Vestvud - dok su marširali ulicama centralnog Londona kako bi se usprotivili izručenju osnivača Vikiliksa.

Inače, Rodžer Voters je nedavno najavio kako poslednjih godinu dana piše svoje memoare koje će verovatno i objaviti, a u kojima će pojasniti neke stvari oko Pink Flojda koje obožavaoci možda nisu znali ili im je sve vreme nametnuta izokrenuta istina.

Rodžer Voters
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:53

MOŽE DA SE ZARADI STOTINE HILJADA DOLARA DNEVNO: Popularni pevač obrnuo list - muzika je suština, ali zarađuje na OVAJ način!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track