BIVŠI FABRIČKI RADNIK JE GLAVNA FACA NA TIKTOKU: Prati ga skoro 80.000.000 ljudi, a on ne izusti ni jednu REČ! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

svi umiru od smeha

BIVŠI FABRIČKI RADNIK JE GLAVNA FACA NA TIKTOKU: Prati ga skoro 80.000.000 ljudi, a on ne izusti ni jednu REČ! (VIDEO)

Tech -

Kabane Lejm (Khabane Lame) ima 21 godinu i poreklom je iz Senegala.

Živi u Čivasu na severu Italije, a u martu prošle godine izgubio je posao u jednoj fabrici.

Kabe Lame
foto: Printscreen/TikTok

Tada se vratio da živi kod svoje porodice, a njegov otac ga je nagovarao da počne da tražiti drugi posao. Kabane se tada okušao u nečem sasvim drugom. Počeo je da kreira sadržaj za aplikaciju TikTok.

Danas na toj platformi broji 79.900.000 pratilaca i postao je jedan od najbrže rastućih korisnika. Čuveni američki magazin piše kako bi uskoro mogao da postane jedan od najplaćenijih kreatora sadržaja na TikToku ako nastavi ovim tempom. "Ljudi se smeju zbog mojih izraza lica", rekao je Kabane za spomenuti medij, a svaki njegov video ima u proseku po 30.000.000 pregleda!

@khaby.lame

Sorry my Idol but I just had to do.. @willsmith ?Scusa Idolo mio ma l’ho dovuto fare! ??? ##learnfromkhaby ##learnwithtiktok ##ImparaConTikTok

♬ suono originale - Khabane lame

Na Instagramu prati 26.6000.000 ljudi. Ovo ništa ne bi bilo čudno da se Khabane dodvorava trendovima, a ne da radi ono što radi - u samo par sekundi, bez glasa, obično samo rukama i očima pokazuje koliko su neki trendovi na društvenim mrežama nepotrebni i diskutabilni.

Njegovi videi na TikToku baziraju se na često nepotrebnim takozvanim "life hackovima", ukazujući na njihov apsurd. Mladi TikToker pokazuje kako se isti ti zadaci mogu izvoditi na puno jednostavniji način. Recimo, u svojim videima pokazuje kako otvoriti bananu na jednostavan način, umesto da se reže nožem. Pri tome nikada ne kaže niti jednu reč.

"Kada sam imao 10.000.000 pratilaca shvatio sam da mi doista ide dobro, a sada ovaj posao radim puno radno vreme", zaključio je Kabane.

@khaby.lame

Good @cristiano! You ve learned quickly my move???!Bravo @cristiano!! Hai imparato velocemente la mia mossa???##learnfromkhaby ##learnwithtiktok

♬ suono originale - Khabane lame

(Kurir.rs/A.M./The New York Times)

Bonus video:

00:18

LUDO ILI MUDRO?! Majka pravi doručak za decu MESEC DANA UNAPRED! Neki su ZGROŽENI, a drugi joj aplaudiraju! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track