AUTO KAMERA KAO SAVEZNIK U VOŽNJI: Automatski memoriše snimak u slučaju udesa, a može biti vaša za samo 1.999 rsd!
Foto: Profimedia

AUTO KAMERA KAO SAVEZNIK U VOŽNJI: Automatski memoriše snimak u slučaju udesa, a može biti vaša za samo 1.999 rsd!

Tech -

Bezbednost u saobraćaju, bilo da ste vozač, putnik ili pešak, je iz dana u dan sve nesigurnija. Nesavesnih ljudi sve je više i postalo je neophodno da imamo još jedan par očiju uz nas kada smo na ulici. S obzirom na to da je sve više nesreća na putevima, moramo biti još odgovorniji i obazriviji nego pre. Osigurajte svoju i bezbednost svoje porodice najbolje što možete. Korak ka tome jeste nabavljanje auto kamere.

Ova auto kamera poseduje HD sočivo, 2.7 inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje, G senzor koji u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrađen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32GB i automatski snima kada se auto upali, a njena akcijska cena je samo 1.999 rsd!

Hangar
foto: Promo

Budite spremni za svaku situaciju. Ako se nešto i dogodi, događaj ćete imati na snimku, tako da pešak (ili biciklista, drugi vozač, bilo koji učesnik saobraćaja) neće moći da Vam nametne krivicu, niti da Vas okrivi za bilo šta. Držaćete stvar pod kontrolom, potpuno osigurani. Ako neko samouvereno odluči i da Vas tuži za nešto za šta Vi niste krivi, imate snimak koji je prihvatljiv na sudu.

Hangar
foto: Promo

Iskoristite ovo neverovatno sniženje i za samo 1.999 rsd kupite sebi mir na putu. Porudžbinu možete izvršiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track