Najrealističnije iskustvo TV prenosa uz Hisense televizore iz serija U7 i U8
Foto: Promo

Najrealističnije iskustvo TV prenosa uz Hisense televizore iz serija U7 i U8

Tech -

Prvi veliki sportski događaj nakon pandemije – Evropsko prvenstvo u fudbalu, obeležilo je veliko uzbuđenje navijača širom Evrope, a kompanija Hisense je još jednom pokazala svoje globalno prisustvo na sportskim događajima kao zvaničan partner UEFA EURO2020.

Uz najsavremenije tehnologije primenjene u Hisense televizorima iz serija U7 i U8 , prenosi utakmica uživo u domovima vlasnika Hisense televizora su podignuti na sasvim novi nivo. Zasnovani na patentiranoj Hisense ULED tehnologiji, televizori iz ovih serija nude najbolje iskustvo gledanja do sada, zahvaljujući implementaciji vrhunskih algoritama koji vrše prilagođavanje svake scene sa ciljem najrealnijeg mogućeg prikaza slike.

Hisense
foto: Promo

Najimpresivniji primer primene takve tehnologije je svakako ono što se „krije“ u unutrašnjosti samih uređaja iz U7 i U8 serije: Hi-View Engine. On zapravo funkcioniše kao mozak uređaja, jer iz unutrašnjosti upravlja bojom, kontrastom i kretanjem postižući njihov optimalni nivo za najbolje iskustvo gledanja. Veštačka inteligencija koja je zaslužna za ovakvu regulaciju slike pokreće optimizaciju scena i brzim grafičkim procesuiranjem prilagođava podešavanja parametara u realnom vremenu.

Ono što se zapravo dešava „ispod haube“ Hisense U7 i U8 televizora je proces koji pokreće algoritam veštačke inteligencije - analiza svake scene, piksel po piksel i shodno tome, prilagođavanje boje, kontrasta i kretanja koje donosi najjasniju sliku na svakom sadržaju.

Na taj način, Hi-View Engine obezbeđuje poboljšanje ukupnog kvaliteta slike do 34%.

Pogledajte u videu kako funkcioniše Hi-View Engine:

Pa ipak, u nastojanju da svojim kupcima pruži doživljaj gledanja uživo, a ne na ekranu, Hisense odlazi i korak dalje. Smooth Motion predstavlja posebnu tehnologiju kompenzacije pokreta i procene kretanja, čime se omogućava da svaka pokretna tačka ostane glatka, jasna i fluidna.

Ova tehnologija zapravo skenira pozadinsko osvetljenje i smanjuje praćenje kretanja, pa je rezultat slika bez zamućenja i traga.

Za sve one kojima iskustvo gledanja, ma koliko bilo realistično, nije potpuno bez jednako impresivnog zvuka, Hisense televizori iz U7 i U8 serija nude rešenje – implementirana Dolby Atmos surround sound tehnologija koja stavlja korisnika u središte akcije. Ova tehnologija donosi uranjajući zvuk svakog sadržaja, bez obzira da li gledate emisije, sportski prenos ili igrate igrice.

Hisense
foto: Promo

Dolby Atmos tehnologija zasnovana je na stvaranju pokretnog zvuka pomoću zvučnika televizora i taj pokretni audio čini da zvuk oživljava u realnom prostoru, što konačno donosi pravi bioskopski zvuk u kućnom okruženju.

Upravo implementacijom različitih tehnologija koje vrše inteligentno prilagođavanje najvažnijih parametara slike i zvuka u realnom vremenu, Hisense je korisničko iskustvo znatno unapredio u odnosu na tržišni standard po pitanju odnosa cene i kvaliteta, a dodatni razlog za kupovinu potrošači nalaze i u sigurnosti Hisense kompanije u kvalitet svojih proizvoda.

Zbog toga je akcija produžene garancije još jednom – produžena. Naime, za svaki Hisense televizor kupljen do 31. avgusta, korisnici dobijaju sedam godina garancije, uz registraciju na sajtu do 30 dana nakon kupovine.

Hisense
foto: Promo

Dodatno, sve kupce Hisense televizora iz U7 i U8 serija od 2. avgusta uz registraciju za produženje garancije na sedam godina očekuje poklon – Hisense soundbar sa dva ugrađena zvučnika punog opsega od 60 vati, koji višestruko poboljšava zvuk sa televizora i nudi tri režima rada prilagođena sadržaju koji se prikazuje. Poklon akcija traje do 31. avgusta, a modeli na koje se poklon akcija odnosi su 65U8QF, 55U8QF, 65U7QF, 55U7QF i 50U7QF.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track