KAD JE BELA TEHNIKA NAJPOTREBNIJA, ISPORUKA MORA DA BUDE PRIORITETNA
Foto: Promo

KAD JE BELA TEHNIKA NAJPOTREBNIJA, ISPORUKA MORA DA BUDE PRIORITETNA

Tech -

Opremate stan ili kuću ili vam se, pokvario neki od uređaja bele tehnike, koji je potrebno hitno zameniti novim? Šta god da je u pitanju, znajte da nabavka bele tehnike nikada nije bila jednostavnija i bezbrižnija – jer možete biti sigurni da u Gigatronu isporuka kupljenih uređaja neće zakasniti ni dan i da će svi uređaji do vaših vrata stići bez ijednog oštećenja.

Gigatron
foto: Promo

Prioritetna isporuka bele tehnike je nova usluga koju kompanija Gigatron pruža svojim kupcima. Bela tehnika ovom uslugom do vas garantovano stiže dogovorenog dana, a u slučaju kašnjenja biće vam vraćen iznos koji ste platili za uslugu isporuke – i to dvostruko. Nova usluga dostave bele tehnike podrazumeva i da će svi kupljeni uređaji do vašeg doma stići bezbedno, garantovano bez bilo kakvog oštećenja. Ne treba da brinete čak i ako živite na visokom spratu, jer će uređaji biti uneti u vaš stan.

Gigatron
foto: Promo

Sada, kada znate da o isporuci ne treba da brinete, možete da se zaputite u neku od Gigatron Megastore prodavnica širom Srbije jer vas tamo, pored najsavremenije bele tehnike, čekaju laptopovi vodećih svetskih proizvođača, najtraženiji telefoni, kao i televizori svih vrsta i veličina i još mnogo toga. U izboru najbolje tehnike pomoći će vam visokostručno osoblje, uvek spremno da pomogne pravim savetom, a za vašeg četvorotočkaša je obezbeđen veliki besplatan parking.

Gigatron
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track