Hipernet – snaga Telenor mreže u vašem domu
Foto: Promo

Hipernet – snaga Telenor mreže u vašem domu

Tech -

Kako da osetite snagu Telenor mreže u vašem domu? Lako! Uz Hipernet – nov i kompletan portfolio fiksnih usluga koji podrazumeva širokopojasni internet putem optičkog kabla, digitalnu TV uslugu u testnoj verziji i fiksnu telefoniju.

Doživite vrhunsko korisničko iskustvo koje vam obezbeđuje Hipernet: jednostavno, brzo, bez greške. Zakažite instaliranje u vreme koje vama odgovara i ostvarite mogućnost da pratite kretanje instalatera. Uz minimalno bušenje i bez suvišnih kablova i dodatne opreme uživajte u novom iskustvu digitalne televizije i kućnog interneta.

Hipernet vam donosi potpuno novo digitalno TV iskustvo uz najrelevantnije TV kanale. Jedan daljinski, preko sto kanala, uz jednostavno pronalaženje sadržaja, nešto je što od sada možete samo sa Hipernetom. Testna TV verzija podrazumeva da su osnovne funkcionalnosti TV usluge dostupne za korišćenje, dok će Telenor kontinuirano razvijati nove funkcionalnosti, korisnički interfejs i druga poboljšanja, koja će se u velikoj meri zasnivati na korisničkom iskustvu i povratnim informacijama korisnika koje se mogu ostaviti na www.telenor.rs.

Telenor
foto: Promo

Uz tehnološki implementiranu fiksnu telefoniju u Hipernet paketu obezbeđeni su vam najviši kvalitet veze, neograničeni minuti u Telenor mreži i dodaci za povoljne međunarodne pozive.

Uz Hipernet, Srbija je spremna za još jednog jakog operatora na tržištu distribucije TV sadržaja, jer to donosi zdravu konkurenciju, nove investicije i prednosti za sve: korisnike, tržište telekomunikacija i društvo

Više informacija o Hipernetu i samoj ponudi možete dobiti pozivom na broj 063 9000 ili u najbližoj Telenor prodavnici.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track