Pokloni mi POCO donosi praznike u vaš dom
Foto: Promo

Pokloni mi POCO donosi praznike u vaš dom

Tech -

Praznična čarolija stiže u vaš dom! Pokloni mi POCO akcija donosi najaktuelnije mobilne telefone po najpovoljnijim cenama.

Kupovina poklona za praznike ne predstavlja uvek jednostavan zadatak. Čini se da su tradicionalna pisma Deda Mrazu izašla iz mode i sve je teže naći način kako obradovati svoje najbliže iz godine u godinu. Ukoliko ste i vi ove godine u dilemi šta bi vašim ukućanima ili prijateljima moglo da izmami osmeh na licu na novogodišnje jutro, predstavljamo vam Pokloni mi POCO akciju.

Praznična akcija brenda POCO donosi inovativne modele mobilnih telefona po najpovoljnijim cenama. Izmamite osmeh svojim voljenima uz kvalitetne uređaje koji donose mnoštvo kućne zabave. POCO telefoni predstavljaju idealan poklon za sve entuzijaste koje interesuju najsavremenija tehnološka dostignuća. Zahvaljujući svojim visokim performansima POCO telefoni omogućuju svojim korisnicima da kreiraju i gledaju različite vrste sadržaja, od običnih video snimaka do zahtevnih video igara ili filmova.

Poco
foto: Promo

Akcija Pokloni mi POCO donosi modele POCO X3 Pro i M3 Pro po prazničnim cenama, te je svako u mogućnosti da pronađe telefon po svojoj meri i na taj način ulepša sebi ili sebi dragoj osobi Novogodišnje i Božićne praznike.

Poco
foto: Promo

POCO X3 Pro je model visokih performansi koje vam omogućuje da uživate u velikim brzinama i glatko igrate čak i grafički zahtevne igre. Velika brzina osvežavanja od 120Hz, garantuje da nikada nećete propustiti nijedan trenutak. Uređaj poseduje i četvorostruku kameru, sa primarnom kamerom od 48MP. Cena POCO X3 Pro modela sa memorijom od 6 GB +128 GB na akciji je 28,499 dinara čime biste uštedeli 5500 dinara, dok snižena cena za memorijsku kombinaciju od 8 GB + 256 GB iznosi 32,999 dinara i u tom slučaju ušteda je čak 6000 dinara.

Poco
foto: Promo

POCO M3 Pro nudi brži i kvalitetniji doživljaj reprodukcije sadržaja, čiji se ekran može automatski prilagoditi na 90Hz, 60Hz, 50Hz i 30Hz kako bi odgovarao sadržaju koji gledate u datom momentu, a sve to radi energetske efikasnosti. Dvostruki senzori na prednjoj i zadnjoj strani mogu otkriti svetlost i podesiti osvetljenost prirodno, pametno i precizno, kako bi se smanjilo naprezanje očiju. Praznična ponuda za ovaj uređaj iznosi 22,999 dinara, što predstavlja uštedu od 3000 dinara.

Poco
foto: Promo

Akcija traje dok traju zalihe, a dostupna je kod svih ovlašćenih dobavljača. Na vreme obezbedite svoj uređaj i uživajte u predstojećim praznicima. POCO donosi čaroliju pravo u vaš dom!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track