NOVA ZGODNA PREČICA ZA SVE KOJI KORISTE GUGLOV POSLOVNI PROSTOR: Od sada će pisanje mejlova biti neverovatno lako i brzo!
Foto: Profimedia

FANTASTIČNO

NOVA ZGODNA PREČICA ZA SVE KOJI KORISTE GUGLOV POSLOVNI PROSTOR: Od sada će pisanje mejlova biti neverovatno lako i brzo!

Tech -

Mnogi ljudi svakodnevno koriste Gugl docs i Gmail, a neretko se dešava i da su im obe aplikacije potrebne u isto vreme.

Naime, ono što radimo u sklopu guglovog poslovnog prostora često moramo da podelimo sa drugima, a kopiranje teksta, pravljenje mejla i bitka sa gomilom nepreglednih reči na telefonu prava je noćna mora.

Gugl, Haker
foto: Profimedia

Gugl je zato rešio da spremi posebnu prečicu koja će olakšati život svakom njegovom korisniku. Ovo dolazi kao deo Google-ove “smart canvas” inicijative koja nastoji da funkcionalno poveže Meet, Docs i Gmail.

Kao što je slučaj i sa ostalim funkcijama u Google Docs-u, šablonu za mejl možete pristupiti simbolom @ pre nego što izaberete opciju “Email draft” u padajućem meniju. Pojaviće vam se šablon za mejl koji će uključivati primaoce, naslov mejla i sam sadržaj. Nakon što “spakujete” mejl i spremni ste za slanje, jednostavno treba da kliknete na ikonicu Gmail-a na levoj strani šablona kako biste otvorili ovu uslugu.

žena, Računar, Poruke, Mejl, Lap Top
foto: Profimedia

Ova funkcija, koja će većini korisnika biti dostupna već sledeće nedelje, biće najkorisnija za mejlove na kojima radi više ljudi, omogućavajući zajedničko uređivanje unutar dokumenta, zajedno sa komentarima i predlozima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:09

ŠOK! DA LI OVA ŽIVOTINJA ZAISTA POSTOJI?! Devojka šetala prirodom i ugledala ČUDNO BIĆE! Ni Gugl ga NE PREPOZNAJE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track