DOBRE VESTI ZA SVE KORISNIKE: Instagram nakon ŠEST GODINA vraća opciju čije je UKIDANJE mnoge RAZBESNELO
Foto: Profimedia

OMOGUĆUJE BOLJI PREGLED

DOBRE VESTI ZA SVE KORISNIKE: Instagram nakon ŠEST GODINA vraća opciju čije je UKIDANJE mnoge RAZBESNELO

Tech -

Pre šest godina Instagram je odlučio da ukine opciju hronološkog ređanja objava na početnoj strani. Nedavno je pak najavljeno da će se ta opcija vratiti, a sad je i implementirana.

Godine 2016. odlučeno je da hronologija na Instagramu odlazi u istoriju, a najavljeno je da će se objave na početnoj strani (tzv. feed-u) ređati prema interesovanjima korisnika.

Instagram, nov 2017
foto: EPA/Sascha Steinbach

Prve reakcije korisnika nisu bile onakve kakve su u Instagramu priželjkivali. Ljudi su se žalili da im se 70 odsto objava ne prikazuje, te da često ne vide što su objavili njihovi prijatelji. Prizivali su povratak na staro, a čelnicima Instagrama trebalo je šest godina da ih poslušaju.

Opcija hronološkog ređanja objava dostupna je od juče korisnicima Instagrama širom sveta. Naravno, postoje i određena ažuriranja koja bi mogla da vam se svide. Prednost u objavama možete dati ljudima čiji vas sadržaj više zanima, a možete složiti i listu favorita, pa će vam se na početnoj strani prikazivati samo njihove poslednje objave.

Instagram
foto: Profimedia

Iz Instagrama su poručili da svojim korisnicima uvek žele da obezbede što bolje iskustvo, te da im omoguće da gledaju ono što ih najviše zanima.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

04:57

VRŠNJAČKO NASILJE SVE SUROVIJE! Obradović upozorava: Društvene mreže su sve opasniji teren, uvod su u STVARNO MALTRETIRANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track