TVITER USKORO UVODI TASTER KOJI ĆE ODUŠEVITI KORISNIKE: Ipak, zbog JEDNE STVARI su posebno oprezni
Foto: Profimedia

OD PROŠLE GODINE RADE NA TOME

TVITER USKORO UVODI TASTER KOJI ĆE ODUŠEVITI KORISNIKE: Ipak, zbog JEDNE STVARI su posebno oprezni

Tech -

Više od 15 godina nakon osnivanja, Tviter je potvrdio da je "edit" taster konačno na putu. Kompanija je to potvrdila u tvitu, ističući da na funkciji radi još od prošle godine.

Tviter nije objavio previše detalja, ali je prikazan nacrt funkcije, koja će se prvo testirati od strane Twitter Blue pretplatnika tokom predstojećih meseci.

Dodato je da kompanija nije dobila ideju iz ankete, ukazujući na nedavno pitanje koje je korisnicima postavio Ilon Mask. On je pre toga postao najveći deoničar u Tviteru, kupivši 9,2% akcija u kompaniji.

Ilon Mask, Tviter
foto: EPA / Patrick Pleul / POOL, Shutterstock

Tviter se u prošlosti ustručavao da doda taster za izmenu tvitova zbog toga što se plašio da bi takva funkcija mogla da se koristi za širenje dezinformacija. Iz kompanije ističu da žele da osiguraju da se vidi kada je određeni tvit izmenjen i kako je do toga došlo.

Pored toga, omogućavanje "edit" tastera prvo za Twitter Blue pretplatnike bi moglo biti značajno poboljšanje za kompanijin nedavno objavljeni pretplatnički servis. Twitter Blue po ceni od 2,99 dolara mesečno korisnicima nudi dodatne funkcije, kao što je "undo" za tvitove i pristup NFT profilnim fotografijama.

Očekuje se da funkcija izmene tvitova neće zauvek ostati limitirano dostupna samo za korisnike koji plaćaju pretplatu na Tviter i očekuje se da bude svima dostupna nakon perioda testiranja.

(Kurir.rs b92)

Bonus video:

07:34

ČEKOVI, DOZVOLJENI MINUS, RATE I KREDITI: Iz Efektive savetuju kako je najpametnije zadužiti se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track