Na klik od magije: Kako da vam fotke postanu remek-dela
Foto: Promo

Na klik od magije: Kako da vam fotke postanu remek-dela

Tech -

Pametni mobilni telefoni odavno nisu samo sredstvo za razgovore, već predstavljaju svojevrsni „prozor u svet”. Nisu namenjeni samo početnicima koji tek treba da se upoznaju sa tajnama fotografisanja, već ih i brojni zahtevniji korisnici koriste kako bi istakli magiju u svojim radovima.

Sve oko nas predstavlja nepresušan izvor inspiracije, makar kada razmišljamo u pravcu fotografisanja. Parkovi, koji su u ovo doba godine zeleniji nego ikada i prepuni šareniša, idealan su prizor za fotkanje i objave na Instagramu. Naravno, kamera na našim pametnim telefonima igra važnu ulogu u tome, a sistem kamera koji poseduje HONOR Magic4 Pro je kao stvoren za kreiranje nezaboravnih fotografija. S obzirom na to da ekran modela HONOR Magic4 Pro prikazuje do 1,07 milijardi boja, korisnici će definitivno moći da uživaju u svakoj snimljenoj nijansi.

Honor
foto: Promo

Očuvane fasade starih zgrada, koje verno oslikavaju šmek nekih ranijih vremena, predstavljaju odličan izbor za prikaz svih mogućnosti koje model HONOR Magic4 Pro poseduje. Uz trostruki sitem kamera – koji čine široka kamera od 50MP, ultraširoka kamera od 50MP i telefoto kamera od 64MP – zabeležićete svaki detalj, i to u HD kvalitetu, koji različite arhitektonske stilove čine jedinstvenim.

Većina korisnika verovatno nije upoznata sa terminom Ultra-Fusion tehnologija, ali upravo to je ono što omogućava ovom telefonu da proizvodi slike visoke definicije sa zadivljujućom jasnoćom. Izlazak u noćni provod sa društvom je idealna prilika da se korisnici uvere da je kreiranje kvalitetnih fotografija i te kako moguće i po mraku. Dodatno, Flicker senzor efikasno smanjuje treperenje prilikom fotografisanja.

Honor
foto: Promo

U situaciji kada smo na odmoru, neretko želimo i da snimimo ono što vidimo, bilo da su to lepi mostovi, zalasci sunca, talasi ili, jednostavno, grad u kojem smo. Uz unapređene mogućnosti videografije, kod HONOR Magic4 Pro modela moguće je kreirati visokokvalitetne fotografije – i to dok snimamo. HONOR Magic4 Pro ima i 8 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora, što osigurava da korisnici mogu da čuvaju veliki broj fotografija i video snimaka.

Zahvaljujući ovim impresivnim karakteristikama, HONOR Magic4 Pro je nedavno na prestižnom DxOMark testiranju osvojio nagradu „Gold Camera Label” prilikom rangiranja kamera kod pametnih telefona.

Honor
foto: Promo

HONOR Magic4 Pro je na tržištu Srbije u pretprodaji dostupan do 8. juna po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139.999 dinara, kod partnera Yettel i Gigatron. Svi koji u tom periodu kod navedenih partnera kupe HONOR Magic4 Pro dobijaju na poklon još jedan neverovatan uređaj – pametni sat HONOR Watch GS 3. Za više informacija molimo posetite link: https://www.hihonor.com/rs/events/honor-magic4-pro-preorder/.

Za više informacija o HONOR Magic4 Pro flegšip modelu pametnog telefona, molimo posetite: https://www.hihonor.com/rs/phones/honor-magic4-pro/.

Honor
foto: Promo

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

Honor
foto: Promo

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track