NOVE OPCIJE NA MESINDŽERU! Meta uočila veliku POTREBU za ovim promenama: Mnogo će vam olakšati SVAKODNEVNU komunikaciju!
Foto: Shutterstock

BIĆE LAKŠE

NOVE OPCIJE NA MESINDŽERU! Meta uočila veliku POTREBU za ovim promenama: Mnogo će vam olakšati SVAKODNEVNU komunikaciju!

Tech -

Kompanija Meta ističe da se broj poziva u okviru aplikacije za slanje poruka povećao za 40 procenata od 2020. godine.

Mesindžer aplikacija kompanije Meta predstavlja veoma popularan način za obavljanje glasovnih i video poziva kod korisnika širom sveta. Sada će izmena u dizajnu omogućiti lakše pronalaženje tastera za pozivanje.

Fejsbuk, Mesindžer
foto: Profimedia

Meta dodaje tab za glasovne i video pozive u okviru funkcijskog bara u dnu aplikacije. Novi tab će se pojaviti uz “Chats”, “Stories” i “People” tabove, a otvaraće se u listu korisnikovih kontakata, zajedno sa zasebnim tasterima za glasovne i video pozive.

Radi se o suptilnoj izmeni, ali je u pitanju potez koji će Mesindžer načiniti aplikacijom za slanje poruka i pozivanje u stilu WhatsAppa. Prema navodima kompanije Meta, glasovni i video pozivi u okviru Mesindžera su zabeležili rast od 40 procenata od početka 2020. godine.

Mesindžer
foto: Profimedia / True Images / Alamy

Kompanije u planu ima i da do kraja 2023. godine end-to-end enkripciju načini podrazumevanom za Facebook i Instagram. Kompanija je dodala i veliki broj AR efekata u svoje video pozive, omogućavajući korisnicima da eksperimentišu sa filterima, maskama i animacijama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:22

DECA NAVUČENA NA TELEFONE KAO NA HEROIN! Socijalni psiholog uputio savet roditeljima kako da decu trgnu iz tog VIRTUELNOG PAKLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track