IZABERITE SAVRŠEN POKLON ZA VAŠE NAJDRAŽE: 5 ideja za najbolji praznični poklon
Foto: Promo

JOŠ UVEK NIJE KASNO DA PRONAĐETE IDEALAN NOVOGODIŠNJI POKLON

IZABERITE SAVRŠEN POKLON ZA VAŠE NAJDRAŽE: 5 ideja za najbolji praznični poklon

Tech -

Nova godina stiže za svega nekoliko dana, a neizostavni deo praznične euforije su pokloni koje razmenjujemo. Ukoliko ste jedan od „zavisnika od adrenalina“ koji kupovinu poklona ostavljaju za poslednji trenutak, pripremili smo za vas pet sjajnih ideja koji će obradovati vašu porodicu i prijatelje, ali i uštedeti vaše vreme.

Pametni sat ili narukvica za ljubitelje fitnesa

Pametni satovi su jedni od najpopularnijih uređaja u poslednje vreme baš zbog toga što objedinjuju korisne funkcije, koje vam omogućuju da budete povezani tokom svih svojih aktivnosti, i atraktivan dizajn. Jedan od najpopularnijih uređaja svakako je Xiaomi Watch S1 Active. Ovaj sat omogućuje svima da odgovore na telefonske pozive samo jednim dodirom na sat, ali i provere svoje aplikacije bez uzimanja telefona. Uz to poseduje 117 podržanih režima vežbanja koji će ispratiti aktivnost za koiju se odlučite i pratiti različite parametre poput otkucaja vašeg srca, što ga čini idealnim poklonom za sve koji vole da vežbaju aktivni. Ukoliko želite da obradujete nekoga ko je uvek aktivan, obradovaće vas vest da je Smart Watch S1 Active trenutno snižen i da njegova cena iznosi17.990 RSD, što je za 6.000 dinara manje u odnosu na redovnu cenu od 23.990 RSD.

Xiaomi
foto: Promo

Sa druge strane, fitnes narukvice takođe su dobar izbor koji upotpunjuje vežbanje. Redmi Smart Band Pro je prepun korisnih funkcija, a dostupni su režimi vežbanja za popularne aktivnosti kao što su trčanje, vožnja bicikla, plivanje i joga. Redmi Smart Band Pro može otkriti kada je trening počeo i izmeriti napor korisnika. umesto redovne cene od 6.490, moći ćete da ga obradujete Smart Band Pro uređajem za 3.999 RSD.

Dobar zvuk je uvek u modi

Za slušanje muzike ili telefoniranje, dobre Bluetooth slušalice savršen su partner za obavljanje svih obaveza, te će se njima svi obradovati. Slušalice Redmi Buds 3 Pro mogu se naći na spisku želja za Deda Mraza zato što poseduju i sjajan režim poništavanja buke i shodno tome kakvo je okruženje omogućavaju očaravajuće iskustvo slušanja. Sve što je potrebno jeste da se povežu na pametni uređaj i donose sate uživanja bez pozadinske buke, što ih čini sjajnim za učenje ili rad. Uz to podržavaju brzo punjenje. Ukoliko želite da iznenadite nekoga ko vam je drag, slušalice su uvek pun pogodak, a tokom trajanja posebne praznične ponude cena za Redmi Buds 3 Pro iznosiće 4.990 dinara.

Poklon po meri modernog domaćinstva

Ukoliko ste za praznike rešili da obradujete sebi dragu osobu poklonom koji će joj olakšati svaki dan tako što će pomoći uobavljanju kućnih poslova, dobar izbor bi mogao da bude Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Pro koji donosi opciju hands-free usisavanja. Zahvaljujući LDS navigaciji uređaj kreira mapu prostorije, dok zahvaljujući senzorima izbegava prepreke i uspešno uklanja prašinu, te može biti dobar izbor za poklon kojima ćete obradovati svoje najbliže! Redovna cena ovog usisivača iznosi 51.990, a tokom trajanja akcije koštaće 44.990 RSD.

Xiaomi
foto: Promo

Šta kupiti onima koje „ne drži mesto“

Ukoliko planirate da kupite poklon za nekoga ko je često u pokretu, a znate kolike muke mu zadaje transport i pronalazak parkinga, ne propustite sjajnu akciju za Mi Električni trotinet 3, jedan od najpoznatijih IoT uređaja ove kompanije u Srbiji. Pored toga što omogućava lagodan prevoz kroz grad, ovaj uređaj ne emituje zagađenje, te je svakako odličan poklon za vaše prijatelje ili članove porodice. Do kraja decembra za kupovinu ovog uređaja možete uštedeti 20.000 dinara zato što je sa 59.990 RSD snižen na 39.990 RSD.

Kompanija Xiaomi pripremila je prazničnu akciju u okviru koje će se na popustu naći neki od najpopularnijih IoT uređaja koji svima olakšavaju svakodnevicu. Akcija će trajati do 31. decembra u svim Xiaomi store prodavnicama i predstavlja idealnu priliku da pronađete kreativan i koristan poklon. Sve detalje o ponudi pronađite na linku i budite najkreativniji Tajni Deda Mraz.

O kompaniji Xiaomi:

Korporacija Xiaomi je osnovana u aprilu 2010. godine i uvrštena u glavnu listu hongkonške berze 9. jula 2018. (1810.HK). Xiaomi je tehnološka kompanija sa fokusom na pametne telefone, uređaje povezane na Internet of Things (IoT) platformu.

Uz viziju „Sprijatelji se sa korisnicima i budi najbolja kompanija za korisnika“, Xiaomi neprestano teži inovacijama,vrhunskom korisničkom iskustvui operativnoj efikasnosti. Kompanija kontinuirano radi na proizvodima visokog kvaliteta po odličnim cenama kako bi omogućila svima u svetu bolji život pomoću inovativnih tehnologija.

Xiaomi je jedna od vodećih svetskih kompanija koja se bavi proizvodnjom pametnih telefona. Takođe, kompanija je kreiralanajveću globalnu AIoT (AI+IoT) platformu, sa više od 478 miliona povezanih pametnih uređaja (bez pametnih telefona, laptopova i tableta). Od 31. marta 2022. Xiaomi proizvodi su dostupni u više od 100 zemalja i regiona širom sveta. U avgustu 2022, Xiaomi je četvrtu godinu zaredom uvršten na Fortune Global 500 listu, zauzimajući 266. mesto.

Xiaomi je sastavni deo indeksa Hang Seng, indeksa Hang Seng China Enterprises, Hang Seng TECH indeksa i Hang Seng China 50 indeksa.

Za više informacija o kompaniji Xiaomi, posetite.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track