VOZITE BEZBEDNO, ALI IMAJTE I DOKAZ U SLUČAJU UDESA: Ova AUTO KAMERA je spas!
Foto: Profimedia / Jochen Tack / Alamy / Alamy /

VOZITE BEZBEDNO, ALI IMAJTE I DOKAZ U SLUČAJU UDESA: Ova AUTO KAMERA je spas!

Tech -

Iako je bezbednost u saobraćaju najvažnija, na žalost se dešavaju i nesreće. Neiskustvo i nepažnja mogu dovesti bilo kog učesnika u saobraćaju do nezgode ili do neke neprijatne situacije. Iako ste vi savestan i odgovoran vozač i brinete o bezbednosti, neodgovornih će uvek biti. Ono što vam je potrebno kako biste se i osetili sigurnim je ova auto kamera!

Online kupovina
foto: Promo

Auto kamera za snimanje saobraćaja ima integrisan mikrofon tako da može da snima i zvuk. Ima opciju periodičnog snimanja koju možete isključiti. To znači da snima dva minuta i memoriše taj snimak, zatim automatski nastavlja dalje sa snimanjem i tako pravi niz od više snimaka po 2 minuta.

Koristi microSD/TF kartice veličine do 32 GB (kartica nije uračunata u cenu). Kamera ima ciklično snimanje - snimanje u krug, što znači da kada snimanje stigne do kraja praznog prostora na kartici, brišu se stari fajlovi i snimaju novi. Pokazuje vreme i datum pri snimanju. Na samoj kameri možete pregledati snimljene video zapise. Ima ugrađen 2.7″ kolor displej, LED svetla za noćno snimanje, 4 x digitalni zoom, G senzor i senzor pokreta. Ima ugrađenu bateriju ili može da radi preko auto punjača koji se nalazi u kompletu.

Online kupovina
foto: Promo

Budite spremni za svaku situaciju i poručite ovu auto kameru OVDE po ceni od 2.490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track