HONOR MWC 2023 – Save the date
Foto: Promo

HONOR MWC 2023 – Save the date

Tech -

Kompanija HONOR će i ove godine biti učesnik MWC sajma, jednog od najvećih sajmova mobilne tehnologije koji se održava u Barseloni. Tokom svog predstavljanja, najaviće nastavak dual flegšip strategije i predstaviće HONOR Magic Vs, kao i HONOR Magic5 seriju.

Honor
foto: Promo

Na ovogodišnjem MWC sajmu kompanija HONOR će imati izlaganje 27. februara, sa početkom od 13:30 časova, a za sve koji nisu u mogućnosti da prisustvuju sajmu, moći će da prate i uživo online HONOR izlaganje putem LINK-a.

Pozivamo vas da se pridružite HONOR predstavljanju na MWC sajmu dok kompanija otkriva svoje inovacije koje će svima omogućiti pametniji život.

MWC Barselona 2023 – Unleash the Power of Magic:

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track