PORUČI OMILJENU HRANU SA SVOG HUAWEI P60 PRO ZA NEKOLIKO SEKUNDI! Postupak nikad lakši, užitak nikad bolji
Foto: promo

u par koraka

PORUČI OMILJENU HRANU SA SVOG HUAWEI P60 PRO ZA NEKOLIKO SEKUNDI! Postupak nikad lakši, užitak nikad bolji

Tech -

Aplikacije za naručivanje hrane doživljavaju procvat već neko vreme, kako u svetu, tako i u Srbiji, ali se naročito tokom pandemije korone, njihov rast prema nekim podacima utrostručio. Što se Srbije tiče, zanimljivi su podaci iz 2020. godine, po kojima je većinski korisnik ovih aplikacija ženskog pola, dok na drugim tržištima uglavnom dominiraju muškarci. Kada su u pitanju godine, u Srbiji na ovim servisima dominiraju korisnici do 34 godina (izvor: Statista 2020).

Ako ste vlasnik Huawei telefona, “poduhvat” naručivanja hrane nikada nije bio jednostavniji, a sve zahvaljujući, sada već dobro poznatoj AppGallery, koja je preinstalirana na svakom uređaju ovog proizvođača.

Treća po veličini na svetskom tržištu, AppGallery je olakšala svakom korisniku skidanje bilo koje aplikacije, skraćivanjem vremena i koraka, pa ćete do potrebne aplikacije zaista stizati u par sekundi. A danas govorimo o onima koje aktiviramo kada ogladnimo.

Da biste naručili hranu onlajn, bitno je samo da se odlučite preko kog popularnog servisa ćete “pozvati” svoju porudžbinu. Ako je to npr. Wolt, potrebno je samo da ukucate u pretragu AppGallery naziv aplikacije, pritisnete “Install”, i Wolt je sačuvan na vašem telefonu i na početnoj stranici u samo par sekundi.

huawei
foto: printscreen

Potom je potrebno da unesete podatke svog naloga, ili da ga kreirate ako prvi put koristite, i da se bacite na najzabavniji deo - biranje obroka.

huawei
foto: printscreen

Pored toga što je proces brz, potpuno je siguran i nema potrebe da brinete da li ste skinuli verifikovanu aplikaciju, jer sve koje se nađu na AppGallery prolaze rigorozan sistem provere.

huawei
foto: printscreen

Brojne aplikacije poput Wolta, Netflixa, Spotify-ja itd dostupne su u AppGallery i na novom Huawei P60 Pro modelu, koji je 9.maja predstavljen u Minhenu, kao flagship model moćne P serije. Ovaj model stiže u Srbiju 22.maja, a najave su da će svi oni koji ga naruče u pretprodaji dobiti na poklon i Huawei Watch GT3.

O ovom modelu bitno je reći nekoliko stvari; dizajn je potpuno jedinstven, jer osim u crnoj, dolazi u Rococo perla boji - a potpuno različita tekstura zadnje strane čini da je svaki uređaj jedinstven. Potom je tu ekran, zaobljen sa četiri strane, od Kunlun stakla, koje je 10 puta otpornije na pad; punjač od 88 w, koji do 50 odsto baterije napuni za 10 minuta, i trostruka kamera sa ultra jakim osvetljenjem.

Bilo kako bilo, kojim god Huawei modelom da koristite navedene aplikacije i da naručujete hranu, jedno je sigurno - proces je prijatan i jednostavan! Pa, prijatno!

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track