BUDITE SIGURNI DOK VOZITE: Ovaj dodatak morate da imate za vaš automobil!
Foto: Jacques Alexandre / Alexandre Jacques / Profimedia

BUDITE SIGURNI DOK VOZITE: Ovaj dodatak morate da imate za vaš automobil!

Tech -

Kako biste bili sigurni tokom vožnje, i ako se nešto desi, važno je da imate sve zabeleženo. Ono što vam je potrebno jeste auto kamera koja je postala dodatak svakom automobilu. Osim što ste sa njom sigurniji, možete i da zabeležite prelepe predele dok putujete. Jednostavna je za korišćenje i zato ne oklevajte, već nabavite sebi jednu kameru koja će poboljšati vašu vožnju!

Hangar
foto: Promo

Auto kamera za snimanje saobraćaja je kompatibilni ultra tanki rekorder u vožnji, Full HD 1080P rezolucije i širokougaonog objektiva od 120 stepeni. Kompatibilan je sa TF memorijom, do 32 GB funkcije kontinuiranog snimanja u ciklusu i sa G integriranom senzorskom funkcijom.

Uređaj za snimanje u koracima: 1. Uključite snimanje na izborniku 2. Pre upotrebe formatirajte karticu u fotoaparatu 3. Zahvaljujući visokoj osetljivosti, isključivanje G senzora uštedeće puno videa koji se ne mogu pokriti u ciklusu. Tako se kartica brzo popunjava, a zatim se video zapis zaustavlja.

Važno: Koristiti auto punjač do 12 volti, a ako u vašem automobilu stoji naznaka da je punjač 24 volta onda može uništiti kameru. Baterija je vrlo mala, uvek se puni s auto punjačem.

Paket uključuje auto kameru, držač, auto punjač i korisnički priručnik.

Hangar
foto: Promo

Budite spremni za svaku situaciju i poručite ovu auto kameru OVDE po ceni od 2.490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track