ILON MASK PRESEKAO I DONEO NOVU ODLUKU ZBOG MANIPULACIJE PODACIMA: Od sada na Tviteru važe ova pravila i nema odstupanja od njih!
Foto: Davide Bonaldo / ddp USA / Profimedia

prelomio

ILON MASK PRESEKAO I DONEO NOVU ODLUKU ZBOG MANIPULACIJE PODACIMA: Od sada na Tviteru važe ova pravila i nema odstupanja od njih!

Tech -

Kao bomba je odjeknula vest da Tviter uvodi nova pravila. Ovog puta, Ilon Mask se sa svog naloga obratio korisnicima i objasnio da se uvodi privremeno ograničenje na broj tvitova koje korisnici mogu da pročitaju u jednom danu.

Ilon Mask, Tviter
foto: Idriss Bigou-Gilles / AFP / Profimedia

Ilon Mask je obavestio javnost o sledećim novitetima:

"Da bismo se pozabavili ekstremnim nivoima skidanja podataka i manipulacije sistemom, mi smo primenili sledeća privremena ograničenja:

- Verifikovani nalozi su ograničeni na čitanje 6.000 objava dnevno

- Neverifikovani nalozi do 600 objava dnevno

- Novi neverifikovani nalozi do 300 postova na dan", napisao je on.

Inače, korisnici širom sveta danas su prijavljivali probleme u radu popularne društvene mreže Tviter. Do 14 časova 2.225 korisnika je na sajtu "Downdetector" prijavilo je na da ima određene poteškoće sa pristupom mreži.

Najviše problema imali su oni korisnici koji su želeli da Tviteru pristupe putem veba (67%), a nešto manje njih preko aplikacije (23%).

Tri sata kasnije, isti problemi i dalje postoje i korisnici postaju frustrirani, prenose britanski mediji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track