TRULI BOGATAŠ NE ZNA GDE BIJE! Ilon Mask ovih dana radi punom parom, a sad rešio da ODREŠI KESU i obračuna se sa ovim ljudima!
Foto: EPA Ludovic Marin Pool

evo šta je smislio

TRULI BOGATAŠ NE ZNA GDE BIJE! Ilon Mask ovih dana radi punom parom, a sad rešio da ODREŠI KESU i obračuna se sa ovim ljudima!

Tech -

Vlasnik Platforme X Ilon Mask planira da pokrije pravne troškove ljudi čiji su poslodavci prema njima postupali nepravedno zbog objava ili „lajkova“ na društvenoj mreži ranije poznatoj kao Tviter.

- Ako vas je poslodavac nepravedno tretirao jer ste objavili ili ’lajkovali’ nešto na ovoj platformi, mi ćemo finansirati vaše pravne troškove - najavio je Mask na X, dodajući da neće biti ograničenja za finansiranje naloga.

Ilon Mask
foto: EPA/YONHAP POOL SOUTH KOREA OUT

Krajem jula, Mask je rekao da su X-ovi mesečni korisnici dostigli "novi maksimum" i podelio grafikon koji pokazuje da je poslednja cifra premašila 540 miliona korisnika. Ta cifra dolazi u trenutku kada kompanija prolazi kroz organizacione promene i pokušava da poveća svoje trenutno opadajuće prihode od oglašavanja.

U julu, Mask je preimenovao Tviter u X i predstavio novi logo koji je zamenio 17 godina star ikonski logo plave ptice, signalizirajući fokus na kreiranju „aplikacije za sve“.

Početkom jula je, međutim, izvestio da je novčani tok i dalje negativan zbog skoro 50 odsto pada prihoda od reklama i velikog duga. Povećanje prihoda od oglašavanja koje se očekivalo u junu nije se ostvarilo.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

05:04

MORAMO BRZO REAGOVATI JER STVARI IZMIČU KONTROLI Američka vlada u panici:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track