ŽELITE LI I VI KOMAD BUDUĆNOSTI KOJI NOSITE SVUDA SA SOBOM: Moguće je, imamo za vas pravi tehnološki dragulj!
Foto: Promo

ŽELITE LI I VI KOMAD BUDUĆNOSTI KOJI NOSITE SVUDA SA SOBOM: Moguće je, imamo za vas pravi tehnološki dragulj!

Tech -

Savremeni način života zahteva uređaje koji idu korak dalje, koji se prilagođavaju našim potrebama, unose inovacije u našu svakodnevnu rutinu i omogućavaju vam da ispratite najnovije trendove. Tehnologija danas ne samo da olakšava komunikaciju, već i obogaćuje naše iskustvo kroz raznovrsne funkcije i mogućnosti. Potrebno nam je nešto više od osnovnog povezivanja - želimo nešto što će se uklopiti u naš stil života i omogućiti nam da izrazimo svoju kreativnost i ličnost.

Galaxy Z Flip5, Samsung
foto: Promo

Upravo tu dolazi do izražaja Galaxy Z Flip5, uređaj koji se ne svrstava samo u telefone, već u sredstvo za proširenje naših mogućnosti i inspiraciju. Kad uzmete Galaxy Z Flip5 u ruke, bukvalno imate osećaj kao da držite budućnost u sopstvenim rukama.

Upravo to je utisak i Minje Kefera, gejmera, voditelja i vebsajt developera koga je u interesantnom podkastu “Flip cast” tokom 30-ak minuta ugostila Kaja.

Za kupovinu ovog tehnološkog dragulja koji se ističe u gomili, odlučio se i Minja koji smatra da je nužno da sa sobom nosite dobar komad tehnologije poput ovog. I zaista, ovaj telefon simbol je inovacije i dizajna koji osvaja svojom preklapajućom strukturom, koja je i vizuelno impresivna i praktična.

Galaxy Z Flip5, Samsung
foto: Promo

Kao što je i Minja primetio, njegova kompaktna veličina omogućava ti da ga nosiš u džepu pantalona, jakne, a staje i u manju žensku torbicu.

To je poput malog čuda tehnologije koje se stavlja u džep.

- Posebno mi je važno što mogu da filtriram more informacija. Ono što stvarno izdvaja Galaxy Z Flip5 je njegov fleksibilni ekran. Mogu da ga koristim u obliku klasičnog smartfona za brze poruke i brzinske pozive, a onda ga preklopim i dobijem potpuno drugačije iskustvo - kaže Minja.

1 / 5 Foto: Promo

Ono što će posebno oduševiti svakog ljubitelja fotografije, jeste napredna kamera ovog modela koja ti omogućava da uhvatiš savršen kadar. A kako je izgledalo slikanje Kaje i Minje tokom podkasta i kakve fotgrafije su nastale, možete pogledati u podkastu “Flip cast”, ali i čuti interesantna zapažanja o trendovima današnjice i drugim aktuelnostima.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track