ZA SVE AUDIO I VIDEOFILE I ONE KOJI SE TAKO OSEĆAJU: Za vikend se održava najveći domaći sajam u Beogradu HI-FILES SHOW
Foto: Promo

vredi

ZA SVE AUDIO I VIDEOFILE I ONE KOJI SE TAKO OSEĆAJU: Za vikend se održava najveći domaći sajam u Beogradu HI-FILES SHOW

Tech -

Predstojećeg vikenda održaće se 17. po redu HI-FILES SHOW, jedini domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom.

Sajam će se biti organizovan 7. i 8. oktobra u hotelu Holiday Inn u Beogradu, a posetioci će imati priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja, uz veliki broj premijera audio-video noviteta za domaće tržište.

Sve izložbene postavke biće raspoređene po salama i sobama hotela na prvom i trećem spratu.

zvučnik, SAJ, Sajam hi-fi opreme
foto: Promo

Veliku atrakciju za sve ljubitelje dobrog zvuka predstavljaće pojačala i zvučnici domaćih proizvođača, koji se kao ekskluziva prodaju na svetskom tržištu.

Kako navodi Ljubiša Miodragović - organizator Hi-Files Show-a, glavni i odgovorni urednik Hi-Files časopisa i podpredsednik međunarodne asocijacie EISA, među brojnim izlagačima ove godine naći će se renomirani proizvođači audio-video tehnike poput: 4Audio, Acoustic Invader, Audio plus, BIOS Audio, BM, Ecoform Audio, Hedonist Audio, Impulse HiFi Audio, M-Kabl, RelcoAudio, Solaja Audio, SOtM, Soulines, Sretenović Audio, Tight Sounds Factory, Teoharov Audio (S. Makedonija), Velikinac Audio Lab, Vox Trade i Way Cables.

zvučnik, SAJ, Sajam hi-fi opreme
foto: Promo

Sajam će biti otvoren za posetioce u subotu i nedelju od 12 do 19 časova u ulici Španskih boraca 74 na Novom Beogradu. Cena ulaznice je simbolična i mogu se kupiti na licu mesta tokom trajanja sajma.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track