KAKO DA ZNATE DA LI VAS JE NEKO BLOKIRAO: Postoji nekoliko načina da to proverite, a OVAJ je NAJBOLJI
Foto: Profimedia

OVO SE MNOGI PITAJU

KAKO DA ZNATE DA LI VAS JE NEKO BLOKIRAO: Postoji nekoliko načina da to proverite, a OVAJ je NAJBOLJI

Tech -

Ako je neko blokirao vaš broj, to znači da više ne želi da vas čuje. Ali kako znati da li je vaš broj blokiran ili iz nekog razloga vaši pozivi i poruke ne prolaze do te osobe?

U tom slučaju možete da pokušate da utvrdite da li je vaš broj zaista blokiran, a da pritom ne smetate osobi koju pokušavate da kontaktirate. Međutim, ne postoji samo jedan način za to, a proces može biti komplikovaniji nego što mislite, piše USA Today.

mobilni telefon, punjač, usb priključak
foto: Profimedia

Znati da li je neko blokirao vaš broj zavisi od vrste telefona koji imate. Ni Ajfon ni Android nemaju opciju koja će vam reći da li je vaš broj blokiran. Jedini način da budete sigurni da li je vaš broj blokiran jeste da to pitate osobu na koju sumnjate,​​ ali ona možda neće hteti da razgovara s vama.

Nazovite sumnjivca: Postoje koraci koje možete da preduzmete kako biste pokušali da utvrdite da li je vaš broj blokiran, a da ne pitate osobu za koju sumnjate da je to uradila.

žena, Mobilni Telefon, Poziv
foto: Profimedia

Jedna od metoda koju možete da koristite na bilo kojoj vrsti telefona jeste da nazovete osobu za koju sumnjate da vas je blokirala. Iako obično možete da očekujete ​​da ćete čuti od tri do 12 zvona kada nazovete nekoga pre nego što odete na govornu poštu, blokirani broj će zazvoniti samo jednom i zatim preći direktno na govornu poštu. Ako nazovete i poziv pređe odmah na govornu poštu, to znači da niste blokirani i da osoba već ima poziv ili je njen telefon isključen.

Ako odlučite da ostavite govornu poštu s blokiranim brojem, ona neće ići u pristiglu poštu, već u drugu pristiglu poštu za blokirane brojeve i pozivatelj vam se neće javiti. Međutim, najočitiji i najlakši način da utvrdite da li je vaš telefonski broj blokiran jeste da koristite drugi telefon i pokušate da nazovete osobu za koju sumnjate da vas je blokirala.

(Kurir.rs/ USA Today/ Večernji.hr)

Bonus video:

04:17

OVAKO VAS VARAJU U INTERNET PRODAJI Naručite masku za telefon, a platite nekome iz Katara mobilni od 900 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track