DA LI ĆETE ZBOG OVOGA OBRISATI VOCAP? Uvode novinu koja će mnoge iznervirati
Foto: Profimedia

promena

DA LI ĆETE ZBOG OVOGA OBRISATI VOCAP? Uvode novinu koja će mnoge iznervirati

Tech -

WhatsApp bi ipak mogao da uključi oglase uz svoje statuse, slično kao što je kao slučaj sa Instagram storijima, rekao je nedavno u intervjuu šef kompanije Vil Katkart.

Kako je preneo TechCrunch, navedeno je da se WhatsApp oglasi mogu prikazati na različitim mestima u aplikaciji, uključujući tu i kanale i statuse, iako nije naveden vremenski period koji će biti potreban da se ovo implementira.

Novinar jednog brazilskog lista upitao je Ketkarta da li će WhatsApp i dalje biti besplatan i bez oglasa, na šta je dobio odgovor da "WhatsApp neće imati oglase u inboksu ili prilikom razmene poruka".

Međutim, Ketkart je dodao i da kanali mogu da naplaćuju ljudima članstvo, kao i da vlasnici mogu da promovišu nešto unutar kanala. Aplikacija za razmenu poruka u vlasništvu Mete traži načine da ubaci oglase još od 2018. godine, kada je Facebook želeo da pokušala da stavi oglase na statuse, preneo je The Verge.

Pre nekoliko godina je izgledalo da postoji strah od uključivanja oglasa i načina na koji će reagovati korisnici pa je čitava priča odložena, ali je očigledno da su reklame i dalje u planu.

Kurir.rs/b92

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja