Ovaj pametni sat je osvojio srpsko tržište – potražnja i dalje raste
Foto: Promo

Ovaj pametni sat je osvojio srpsko tržište – potražnja i dalje raste

Tech -

Kako da postignemo sve svoje obaveze, treniramo, radimo na sebi i odvojimo vreme za odmor i zabavu? Organizacija vremena predstavlja jednu od ključnih veština za brz tempo savremenog života, pa je upravo to razlog zbog kojeg su pametni satovi sve popularniji kao lični asistenti za sve dnevne izazove. Ipak, jedan pametni sat posebno se istakao ove jeseni, o čemu svedoči i činjenica da je rasprodat u rekordnom roku u Srbiji - reč je o novom Huawei pametnom satu, Huawei Watch GT 4.

Huawei
foto: Promo

Modni izraz i elegancija na dohvat ruke

Pametni satovi su tu da nas podrže bez obzira na priliku, zbog čega se javila potreba da i svojim dizajnom prate naš životni tempo. Huawei je poznat po tome što je svoje pametne satove transformisao iz jednostavnih uređaja za brojanje koraka u gedžete koji privlače pažnju elegantnim dizajnom koje rado nosimo u različitim situacijama. Huawei Watch GT 4 ide korak dalje, tako da se sve njegove napredne funkcije nalaze u elegantnom kućištu koje podseća na klasične ručne satove.

Huawei
foto: Promo

Muška varijanta Huawei Watch GT 4 jedinstvena je po svom dizajnu – sat je osmougaonog oblika, po uzoru na farove luksuznih sportskih automobila. Ono što je odlično jeste mogućnost izbora narukvice – postoje čak četiri boje. Tu je klasična crna guma, ispolirana metalik siva ili verzija od smeđe kože, a postoji i interesantna zelena za one hrabrije. Super je za sve koji vole sportski, ali i stylish izgled.

Huawei
foto: Promo

Kada je reč o ženskoj verziji, Huawei Watch GT 4 izgleda kao pravi nakit. Svaka dama može birati između bele, srebrne i zlatne narukvice, a ono što je posebno je da je ovo tanak gedžet od samo 9.8 mm i ima sjajni prstenasti okvir. Baš elegantno i sofisticirano, idealno za one koje vole da spoje funkcionalnost s modnim izrazom.

Huawei
foto: Promo

Vaš lični trener za top formu

Pored dizajna koji čini da uvek imate moderan gedžet na ruci, koji se savršeno uklapa uz svaku odevnu kombinaciju, tu je i nezaobilazna funkcionalnost kada su u pitanju treninzi i fizička aktivnost generalno. Kako bismo imali dovoljno energije za dinamičan tempo svakodnevnice, neophodno je da budemo u dobroj formi. Ipak, često se susrećemo sa brojnim preprekama, pri čemu je najveća nedostatak discipline i motivacije. Huawei Watch GT 4 donosi brojne funkcije koje će vas ohrabriti da budete aktivni i uživate u treniranju – dostupno je preko 100 režima koji nude najpopularnije sportove, tako da vrlo lako možete pronaći aktivnost koja vam najviše odgovara. Tu su i pametni algoritmi koji precizno mere sve važne parametre tokom treninga, poput rada srca i sagorevanja kalorija, tako da u svakom trenutku imate uvid u svoj napredak. Huawei Watch GT 4 donosi i sistem takmičenja i nagradi, što je poseban vid motivacije za sve sve one koji su takmičarskog duha, i žele da unaprede svoje rezultate.

Uživajte u kvalitetnom snu

Pored redovne fizičke aktivnosti za koju nam je potreban dodatni podsticaj, jedan od najvećih problema današnjice jeste nedostatak sna. Navike koje se tiču spavanja mogu se negativno odraziti na kvalitet života i ukupnu produktivnost. Ako se konstantno budite umorni i ne spavate mirno, Huawei Watch GT 4 vam pomaže da ustanovite i rešite problem. TruSleep™ 3.0 tehnologija beleži i analizira sve faze sna, sa posebnim akcentom na disanja, kako biste imali uvid u moguće nepravilnosti i sledećeg jutra se probudili odmorni i spremni za nove izazove.

Huawei
foto: Promo

Izdržljiva baterija i vrhunska kompatibilnost – posebni aduti

A da kako bi vas pametni sat ispratio bez problema, potrebna je izdržljiva baterija, što je jedna od glavnih karakteristika koje treba imati na umu prilikom izbora nosivog gedžeta. Huawei Watch GT 4 je u ovom domenu daleko ispred konkurencije, sa baterijom koja može da potraje i do dve nedelje. Na taj način možete biti sigurni da nećete ostati bez svog pametnog asistenta u bilo kojem važnom trenutku. Takođe, Huawei Watch GT 4 se lako povezuje sa svim Android i iOS uređajima, što ga čini jedinstvenim u svetu pametnih satova.

Očekuje vas vredan poklon za kupovinu do kraja novembra

Bez obzira na to da li trenirate uz omiljenu plejlistu, obavljate važne poslovne razgovore ili uživate u laganoj večernjoj šetnji, pametni sat i bežične slušalice predstavljaju idealnu kombinaciju. Upravo iz tog razloga, uz svaku kupovinu Huawei Watch GT 4 do kraja novembra na poklon dobijate Huawei FreeBuds SE 2, slušalice koje se ističu osvežavajućim bojama, praktičnim oblikom i satima odličnog kvaliteta zvuka, i koje će na savršeni način dopuniti sve pametne funkcije koje donosi Huawei Watch GT 4.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track