WHATSAPP U BETA VERZIJI PREDSTAVIO AI ČETBOTA: Uskoro veštačka inteligencija u aplikaciji
Foto: Amlan Mathur / Alamy / Alamy / Profimedia

tech

WHATSAPP U BETA VERZIJI PREDSTAVIO AI ČETBOTA: Uskoro veštačka inteligencija u aplikaciji

Tech -

WhatsApp je napravio značajan korak napred integracijom veštačke inteligencije u svoje usluge.

Nakon nedavnog testiranja AI-generisanih stikera, WhatsApp sada uvodi AI četbotove u najnovijoj beta verziji aplikacije. Ova novina, koja je prvi put predstavljena na Meta Connect 2023 konferenciji, obećava značajna poboljšanja u interakciji sa aplikacijom.

U najnovijoj verziji WhatsApp-a (verzija 2.23.24.26), dostupnoj putem Google Play Beta programa, primećena je nova prečica u kartici Razgovori. Ova prečica, locirana iznad ikone za novi razgovor, omogućava korisnicima lak pristup AI-pokretanim razgovorima bez pretrage liste kontakata. Cilj ove promene je pružanje brže i efikasnije komunikacije, štedeći korisnicima vreme i trud.

WhatsApp, aplikacija, Vocap
foto: Profimedia

Trenutno, ova funkcija je dostupna ograničenom broju beta testera, ali se očekuje da će uskoro biti uvedena za širu publiku. Pored toga, WhatsApp radi na dodatnim beta funkcijama, uključujući tajni kod za pristup zaključanim razgovorima i alternativne profile, koja omogućava korisnicima da odvoje poslovne i lične komunikacija.

Ovi dodaci će dodatno prilagoditi WhatsApp potrebama korisnika i unaprediti iskustvo korišćenja ove popularne aplikacije.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track