BIVŠI RADNIK EPLA OTKRIVA TRIKOVE ZA KORIŠĆENJE AJFONA: Ovo sigurno niste znali, a ekstremno je lako i rešava vam GOMILU PROBLEMA
Foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

VIDEO

BIVŠI RADNIK EPLA OTKRIVA TRIKOVE ZA KORIŠĆENJE AJFONA: Ovo sigurno niste znali, a ekstremno je lako i rešava vam GOMILU PROBLEMA

Tech -

Bivši radnik kompanije "Epl" otkrio je tajne i trikove za korišćenje ajfona koje malo ko zna, a koje će vam olakšati život.

Na instagram stranici "Wealth" pojavio se video izvesnog Tajlera koji je radio u Eplu i koji na svom profilu pokazuje trikove za korišćenje ajfona. Tajler kaže da je mislio da su ove cake opštepoznate i da ih svi korisnici ovog telefona upotrebljavaju. Međutim ispostavilo se da to nije tako, pa je momak postao viralan na društvenim mrežama.

On je objasnio da za svaki problem koji imate na ajfonu postoji jednostavno rešenje, a nekada su te opcije čak fabrički podešene.

Ovo su njegovi trikovi:

  • Možete da snimate samo tako što držite prst na crvenom dugmetu za snimanje, ako prst pomerite na gore zumiraćete, ako ga spustite nazad ka dugmetu odzumiraćete.
  • Imate problema da kucate jednom rukom zbog veličine ekrana i tastature, pa su vam slova daleko? Jednostavo kliknite na dugme za podečavanje jezika i imaćete sličice tri oblika tastature, izaberite onaj koji vam najviše odgovara.
  • Ako vam treba nešto da izračunate brzo samo unestite u pretragu telefona ono što vam treba i dobićete rezultat.
  • Pređite sa dva prsta preko svega što želite da obrišete i automatski ćete ih označiti.
  • Ako nešto slučajno obrišete samo protresite svoj ajfon i obrisano će se vratiti.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

01:00

NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE SE STARLETI ZAPALITI AUTO! Radulović povodom incidenta Tijane Ajfon: Verovatno se radi o ljubomori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track