AKO VOLITE DA TRAČARITE PREKO WHATSAPP-A, IMAMO DOBRE VESTI ZA VAS: Ovo će mnoge obradovati, ali neke će i RAZOČARATI
Foto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

NOVINA

AKO VOLITE DA TRAČARITE PREKO WHATSAPP-A, IMAMO DOBRE VESTI ZA VAS: Ovo će mnoge obradovati, ali neke će i RAZOČARATI

Tech -

WhatsApp je počeo da uvodi samouništavajuće glasovne poruke, odnosno glasovne poruke koje je moguće preslušati samo jednom. Dosad je to bilo moguće samo za fotografije i videozapise, ali aplikacija sad testira istu opciju i sa zvučnim zapisima.

"Još 2021. uveli smo View Once za fotografije i videozapise kako bismo vašim porukama dodali još jedan nivo privatnosti. Danas s radošću objavljujemo da sada možete da pošaljete glasovnu poruku koja će nestati nakon što je primalac presluša", objavili su iz kompanije.

View Once glasovne poruke jasno su označene ikonom "jednokratno" i mogu da se reprodukuju samo jednom. Iz WhatsAppa kažu da će ova opcija u narednim danima biti dostupna na globalnom nivou.

"Pinovane" poruke

Osim toga, WhatsApp uvodi još jednu opciju vezanu za deljenje sadržaja. Korisnici će odsad određene poruke moći da "pinuju", odnosno "označe kao posebno važne". Tako će te poruke biti istaknute u razgovoru na period koji korisnik odabere.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

02:08

SKAJ APLIKACIJA JE OBIČNO SREDSTVO KOMUNIKACIJE, ALI IMA JEDNU PREDNOST! Advokat: Kriminalci su je zbog toga iskoristili

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track