Samsung Galaxy S24 serija Budućnost AI je stigla sa najnovijim Samsung uređajima
Foto: Promo

Samsung Galaxy S24 serija Budućnost AI je stigla sa najnovijim Samsung uređajima

Tech -

Čak i pre svetske premijere koja je bila 17. januara u San Hozeu u Kaliforniji, saznalo se i pričalo o tome da nova Samsung flagship serija Galaxy S24 donosi novine koje drugi telefoni nemaju. Ova južnokorejska kompanija napravila je veliki korak napred i predstavila novitete koji su osvežili i promenili tržište pametnih telefona.

Samsung
foto: Promo

Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra izazvali su veliku pažnju i oduševljenje vernih Samsung korisnika iako su oni već navikli na živopisnu osvetljenost, inovativnu kameru I brzinu procesora. Međutim, ono što su svi očekivali da vide i isprobaju je Galaxy AI! Samsung je usavršio svoju veštačku inteligenciju kako bi obezbedio personalizovan i inteligentan doživljaj korišćenja telefona.

Samsung
foto: Promo

Inovativna opcija Chat Assist omogućava da naša prepiska ima ton koji smo zamislili. Može da da ljubazan ton poslovnoj komunikaciji ili kreativnu frazu za copy na društvenim mrežama. Ne moramo više da gubimo vreme i zamaramo se smišljajući najadekvatniji način da sročimo nešto, već će pametni telefon to da uradi umesto nas, dok se mi fokusiramo na suštinu poruke koju želimo da pošaljemo. Još jedna korisna alatka je i Android Auto koji će sumirati dolazne poruke i predložiti adekvatne odgovore i radnje, što značajno može da uštedi vreme i da nas spasi kad se nađemo u nekoj gužvi.

Korisnici Galaxy uređaja će sada i pretragu na mreži doživljavati na skroz novi način, uz pomoć najvećeg svetskog lidera za pretragu Google-a i pretraživanja jednostavnim pokretom. Ako vidite prelepu sliku nekog poznatog mesta u pozadini objave prijatelja na društvenim mrežama ili iznenađujuću zabavnu činjenicu na YouTube Shorts, uz pomoc Circle to Search možete brzo da saznate više – bez potrebe da napuštate aplikaciju u kojoj se trenutno nalazite. Takođe, za određene pretrage, moći ćete da vidite generativne preglede zasnovane na veštačkoj inteligenciji, koji pružaju korisne informacije i sadržaj prikupljen sa cele mreže.

Circle to Search funkcioniše veoma jednostavno. Dugim pritiskom na početno dugme možete da zaokružite, označite, precrtate ili dodirnete bilo šta na ekranu Galaxy S24 uređaja da biste videli korisne, visokokvalitetne rezultate pretrage.

Galaxy S24 uređaji imaju sveobuhvatan paket alata ProVisual Engine, koji transformišu opcije fotografisanja i snimanja i daju maksimalnu kreativnu slobodu. Drhtave, pikselizovane fotografije snimljene izdaleka su davna prošlost. Quad Tele System uređaja Galaxy S24 Ultra sa sočivom sa optičkim zumom 5x, funkcioniše sa senzorom od 50MP da bi omogućio performanse optičkog kvaliteta na nivoima zuma od 2x, 3x, 5x do 10x zahvaljujući Adaptive Pixel Sensor-u. Slike takođe pokazuju kristalno jasne rezultate pri uvećanju 100x sa poboljšanim digitalnim zumom.

Nakon što su napravljeni sjajni snimci, Galaxy AI1 alati za uređivanje omogućavaju jednostavne izmene poput brisanja, stvaranja nove kompozicije i remasterizovanje fotografija. Za lakšu i efikasniju optimizaciju, Edit Suggestion koristi Galaxy AI1 da predloži savršeno prikladna podešavanja za svaku fotografiju. Da bi korisnicima pružio još više kreativne kontrole i slobode, Generative Edit može da popuni delove pozadine slike generativnom veštačkom inteligencijom. Kada je slika kriva, AI će popuniti ivice. Kada osobu ili predmet treba malo pomeriti da bi bili u savršenom položaju, Galaxy AI omogućava korisnicima da podese položaj subjekta i generiše savršeno uklopljenu pozadinu na svom originalnom mestu.

Galaxy S24 Ultra dostupan je u četri boje - titanijum crnoj, titanijum sivoj, titanijum ljubičastoj i titanijum žutoj. Modeli Galaxy S24+ i Galaxy S24 dostupni su u oniks crnoj, mermerno sivoj, kobalt ljubičastoj i ćilibar žutoj, omogućavajući korsnicima da budu uvek u trendu.

Serija Galaxy S24 dostupna je i u posebnom periodu prednarudžbine, gde kupovinom jednog od uređaja dobijate model sa duplo većim memorijskim prostorom po ceni osnovne varijante, čime se mogu postići značajne uštede. Period prednarudžbine traje od 17. do 30. januara ili do isteka zaliha, a sve informacije možete pronaći na linku.

Samsung
foto: Promo

**Samsung Electronics Austria GmbH ne kontroliše niti utiče na maloprodajne cene svojih partnera. Partneri kompanije Samsung samostalno odlučuju o svojim maloprodajnim cenama.

**Promocija ne važi za modele od 1TB.


Samsung može u budućnosti da uvede obavezu plaćanja u vezi sa svim ili za neke sadržaje veštačke inteligencije koji su dostupni na predmetnim uređajima. U slučaju uvođenja obaveze plaćanja, Samsung će o navedenom pružiti blagovremeno obaveštenje.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja