SVETSKI INFLUENSER TESTIRAO JE TELEFON NA -20 STEPENI: U specijalnom zamrzivaču, posle par sati - ovo je bio rezultat (VIDEO)
Foto: Printscreen

ekstremno

SVETSKI INFLUENSER TESTIRAO JE TELEFON NA -20 STEPENI: U specijalnom zamrzivaču, posle par sati - ovo je bio rezultat (VIDEO)

Tech -

Poznati svetski tehnološki influenser PhoneBuff objavio je video sprovođenja testa u kom je HONOR Magic6 Pro u zamrzivaču, na temperaturi -20℃ u njegovoj laboratoriji.

On je telefon stavio u specijalni zamrzivač, i puštao video snimak iznova i iznova, kako bi testirao trajanje baterije na ovoj ekstremnoj temperaturi.

- Nisam očekivao da će baš dugo izdržati zbog svojstva litijum-jonskih baterija, ali je telefon nakon sat vremena sa 100% izgubio vrlo malo od baterije, pa je došao do 95%”, rekao je on.

Nakon 4 sata reprodukcije snimka, baterija je bila na 76 odsto!

Pogledajte test:

Iz kompanije Honor kažu da je HONOR Magic6 Pro, koji će biti predstavljen na MWC 2024, prošao kroz seriju neverovatno ekstremnih izazova sa baterijama u različitim situacijama. Najnovija tehnologija baterija, druga generacija silicijum karbonske baterije, može postići odlične performanse trajanja u izazovima sa ekstremno niskim temperaturama. Sa ovakvom snagom tehnologije baterije, nema više briga o hladnim putovanjima kao što su skijanje ili planinarenje, tvrde oni.

honor magic 6 pro, Test, influencer
foto: Printscreen

Kompanija HONOR je prvi proizvođač pametnih telefona koji je detaljno proučavao materijal negativnih elektroda na bazi silicijuma koji podiže gustinu snage i brzo punjenje na viši nivo, dok je Tesla, takođe, proučavao hemijsku strukturu silicijuma od 2016. godine, kažu iz kompanije. Ovo je, ujedno, i prva baterija sa samostalnim čipsetom koji dodatno poboljšava performanse baterije u svim scenarijima, posebno u uslovima niskih temperatura kao što je je -20℃.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track