POTVRĐENO! STIŽE NOTHING PHONE (2A): Cene, specifikacije i sve što znamo do sada (VIDEO)
Foto: Shutterstock

smartphone

POTVRĐENO! STIŽE NOTHING PHONE (2A): Cene, specifikacije i sve što znamo do sada (VIDEO)

Tech -

Nothing Phone (2a) biti predstavljen širom sveta 5. marta. Izvršni direktor kompanije Nothing Carl Pei takođe je nagovestio u zvaničnom videu koji je objavila kompanija da će predstojeći pametni telefon biti jeftiniji od Nothing Phone (1).

Govoreći o Nothing Phone (2a) u video snimku, Pei je objasnio na šta je tim tokom stvaranja bio foksuiran:

- Od telefona (2a), ono što je važno su odlične performanse i odlična kamera. To je ono na šta je tim zaista bio fokusiran, a ne zaboravljajući ono što nas čini jedinstvenim: našu inovaciju dizajna i naš softver.

NOTHING TELEFON (2A) OČEKIVANE SPECIFIKACIJE

Tipster Logesh Brar je ranije već podelio neke ključne specifikacije pametnog telefona putem posta na X mreži.

Tipster je primetio da se očekuje da će cena telefona Nothing Phone (2a) biti oko 400 dolara na globalnom nivou. Telefon bi mogao imati 6,7-inčni Full HD+ OLED ekran sa podrškom za brzinu osvežavanja od 120 Hz.

Telefon srednjeg ranga bi takođe mogao da bude pokretan čipsetom MediaTek Dimensiti 7200 Ulta, koji je ranije viđen na Redmi Note 13 Plus.

Što se tiče optike, očekuje se da će Nothing Phone 2a imati dvostruku zadnju kameru sa primarnim senzorom od 50 MP i sekundarnim senzorom od 50 MP. Takođe se očekuje da će biti prednja kamera od 32 MP koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za selfijima i video pozivima.

Telefon bi mogao da pokreće sopstveni Nothing OS 2.5 kompanije, koji je zasnovan na Android 14 operativnom sistemu. Budžetski pametni telefon bi takođe mogao imati podršku za brzo punjenje od 45 V.

Međutim, zvanične specifikacije Nothing Phone (2a) biti otkrivene tek na predstavljanju 5. marta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track