STIŽU NAM TELEFONI NA TROSTRUKI PREKLOP? Procurele glasine o planu Samsunga, ali jedan rival će ga ipak prestići
Foto: Shutterstock

novine

STIŽU NAM TELEFONI NA TROSTRUKI PREKLOP? Procurele glasine o planu Samsunga, ali jedan rival će ga ipak prestići

Tech -

Samsung je stvorio imidž brenda za svoje popularne vodeći sklopive pametne telefone. Sada, korejski gigant stvara pometnju u svetu tehnologije, dok je najnovija glasina oko navodnog predstojećeg trostruko sklopivog pametnog telefona.

Samsung bi mogao predstaviti potpuno novog igrača u segmentu koji se može sklopiti tri puta, ako su spekulacije tačne. Prema nedavnom postu poznatog tipstera Revengusa, korejski gigant planira da lansira trostruko sklopivi pametni telefon 2024. zajedno sa Samsung Galaxy Z Flip 6 i Galaxy Z Fold 6.

- Glasine kruže da je Samsung ove godine će dodati trostruki put svojoj postavi. S obzirom da će Huawei skoro sigurno izdati trostruko povećanje u drugom kvartalu ove godine, iz perspektive Samsung-a, ne može sebi priuštiti da propusti titulu „prvog na svetu“ - napisao je on u postu.

Samsung
foto: Shutterstock

Naročito, tipster je takođe sugerisao da je Huavei još jedan ključni igrač na tržištu koji bi mogao da predstavi trostruko sklopivi pametni telefon do kraja ove godine.

HT Tech je ranije izvestio da se očekuje da će Samsung predstaviti novi sklopivi uređaj. Saznanje Revengusua je u skladu sa prethodnim izveštajem. Verovatno je da bi sa novim pametnim telefonom sa tri preklopa, Samsung mogao da predstavi veći ekran, a mogao bi da ponudi i senzore na šarkama.

U međuvremenu, Samsung je nedavno lansirao svoj robusni Galaxy XCover 7 pametni telefon u Indiji, koji pokreće MediaTek Dimensiti 6100+ čipset i koji se reklamira da može da preživi u ekstremnim uslovima.

To je prvi Samsung-ov pametni telefon fokusiran na preduzeća u Indiji i lansiran je na globalnom nivou prošlog meseca zajedno sa Galaxy Tab Active 5. Samsung Galaxy XCover 7 će biti dostupan u Standardnim i Enterprise izdanjima po ceni od 27.209 INR (327.68 dolara) i 27.530 INR (331.55 dolara).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track