ZVANIČNO PREDSTAVLJEN OPPO F25 PRO 5G: Cena, specifikacije, ponude za lansiranje i još mnogo toga
Foto: Printscreen YT

Smartfon Novitet

ZVANIČNO PREDSTAVLJEN OPPO F25 PRO 5G: Cena, specifikacije, ponude za lansiranje i još mnogo toga

Tech -

Nakon male suše sa lansiranjem svojih pametnih telefona, Oppo je konačno predstavio novi pametni telefon na indijskom tržištu u obliku Oppo F25 Pro 5G pametnog telefona u Indiji sa početnom cenom od 267 eura.

Očekuje se da će najnoviji pametni telefon dati oštru konkurenciju rivalima iz drugih kineskih kompanija kao što su Realme 12 Pro i Redmi Note 13 Pro.

Oppo F25 Pro
foto: Printscreen YT

OPPO F25 PRO 5G SPECIFIKACIJE:

Oppo F25 Pro 5G ima 6,7-inčni Full HD+ fleksibilni OLED ekran sa brzinom osvežavanja do 120Hz i maksimalnom osvetljenošću od 1100 nita. Pametni telefon srednjeg ranga dolazi sa Panda staklenom zaštitom na prednjoj strani, a takođe dolazi i sa IP54 zaštitom, što znači da može da podnese malo prašine i lake prskanje vode iz svih pravaca.

Oppo F25 Pro 5G pokreće MediaTek Dimensiti 7050 čipset, uparen sa Mali-G68 MC4 GPU-om za rukovanje svim grafičko intenzivnim zadacima. Pametni telefon je uparen sa do 8 GB LPDDR4k RAM-a i do 256 GB UFS 3.1 memorije.

Oppo F25 Pro
foto: Printscreen YT

Što se tiče optike, pametni telefon ima trostruku kameru sa zadnje strane, uključujući primarni senzor od 64 MP (bez podrške za OIS), ultraširokougaoni objektiv od 8 MP i makro sočivo od 2 MP. Tu je i prednja kamera od 32 megapiksela kako bi se zadovoljili svi zahtevi vezani za selfije i video pozive.

Aplikacija za kameru dolazi sa podrškom za brojne režime kamere, uključujući portretni režim, noćni režim, ekstra HD režim, pano, usporeno kretanje, vremenski odmak, video sa dvostrukim prikazom, nalepnicu, skener teksta i Google sočivo. Zanimljivo je da pametni telefon može da snima video zapise sa zadnje i prednje kamere pri 4K pri 30fps, dok se neki oblik stabilizacije nudi 1080p pri 60fps.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track